SiolNET. Sportal Avtomotošport
1,28

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Schumacherjevi pravniki prisegli: Michael še ne more hoditi

1,28

termometer

Med pričanjem v tožbi proti nemški reviji so pravniki Michaela Schumacherja potrdili, da nekdanji sedemkratni svetovni prvak formule ena še vedno ne more hoditi ali stati.

Podatki o zdravstvenem stanju Michaela Schumacherja so še naprej zelo skopi in skrivnostni. Podatki o zdravstvenem stanju Michaela Schumacherja so še naprej zelo skopi in skrivnostni. Foto: Reuters

Schumacherjevi pravniki zanikali navedbe nemške revije Schumacherja so leta 2004 s helikopterjem odpeljali iz bolnišnice domov v Švico. Schumacherja so leta 2004 s helikopterjem odpeljali iz bolnišnice domov v Švico. Foto: Reuters

Nemška revija Bunte je decembra ob sklicevanju na neimenovanega prijatelja Michaela Schumacherja objavila, da rehabilitacija poteka pozitivno in da Nemec že lahko samostojno naredi več korakov. V času objav je Schumacherjeva menedžerka Sabine Kehm te navedbe označila za neodgovorne. Sledila je tožba proti nemškemu mediju, v kateri Schumacherjevo stran zastopa odvetnik Felix Damm. Ta je med pričanjem pod prisego izjavil, da sedemkratni svetovni prvak formule ena ne more hoditi in da tudi ne more samostojno pokončno stati.

Letos decembra bodo minila tri leta od Schumacherjeve nesreče med smučanjem v Franciji, kjer se je poškodoval ob padcu. Približno pol leta je bil v umetni komi, nato so ga preselil domov v Švico, od takrat pa je tam pod zdravstvenim nadzorom.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 2
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin