SiolNET. Sportal Atletika
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Popestrite svoje užitke na snegu s smučmi Salomon

Oglasno sporočilo

Znamka Salomon prihaja iz objema francoskih Alp, od koder črpa navdih za produkte, ki navdušujejo profesionalne in rekreativne športnike po vsem svetu. Bogata zgodovina, znanje, težnja k nenehnim izboljšavam in rasti vodijo do končnih produktov, ki postavljajo nove smernice v različnih športih.

smuči salomon

SALOMON SMUČI X-RACE SW:

X-RACE SW so vrhunske smuči tekmovalnega razvojnega oddelka Salomon S-LAB. Navdušile bodo najbolj zavzete alpske smučarje, ki uživajo v hitrosti in izpopolnjeni zarezni tehniki! Ta daje občutek svobode in breztežnosti ob vsakem vhodu v zavoj.                       

smuči salomon

LINIJA SMUČI SALOMON X-MAX:

Smučarski navdušenci, ki imajo pod nogami radi čvrste in stabilne smuči, a radi uživajo na snegu ves dan, bodo posegli po liniji smuči X-MAX.

Dolžino si izberete glede na najljubši slog smučanja, model pa glede na zahteve po trdoti smuči in znanju, saj linija vsebuje 4 različice:  (X-MAX X12, X-MAX X10, X-MAX X8, X-MAX X6).  Izkušeni smučarji bodo izbrali oznako X-MAX X12, za tiste, ki svoje znanje se izpopolnjujete, pa bo popolna izbira X-MAX X6.

smuči salomon

ŽENSKA LINIJA SMUČI ZA UREJENE TERENE W-MAX:

Salomon veliko pozornosti posveča tudi ženskim smučem. Zadnje poleg preverjenih tehnologij iz moške linije vsebujejo vse detajle, ki so potrebni za nežnejši spol.

smuči salomon

 

Linija ponuja pet različnih trdot: W-MAX 12 bodo izbrale odlične smučarke. Tiste, ki si želijo čvrste, a vsestranske smuči, bodo posegle po W-MAX 10 ali W-MAX 8, uporabnice, ki so manj pogosto na snegu, a si želijo kakovostnih in varnih smuči, pa bodo navdušene nad modeloma W-MAX 6 in W-MAX 4.

W-MAX 12:

smuči salomon

W-MAX 10

smuči salomon

W-MAX 8 smuči salomon

W-MAX 6

smuči salomon

W-MAX 4

smuči salomon

 

SALOMON SMUČI – Igra hitrosti in igrivosti skozi ves dan!

Več informacij na: salomon.com

 

 

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin