SiolNET. Slavni
0,15

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Zaželel si je Kylijine sramne dlake

0,15

termometer

robbie williams
Foto: Reuters

Britanski pevec Robbie Williams, ki se z novim albumom po večletnem zatišju vrača na glasbeno sceno, si je privoščil šalo na račun Kylie Minogue, pojasnil pa je tudi govorice, da je spal s štirimi od petih deklet iz skupine Spice Girls.

Robbie, ki je znan po svoji navihani predrznosti, se je med pogovorno oddajo v Avstraliji pošalil o tem, da si želi, da bi mu avstralska pevka Kylie poslala svoje sramne dlake.

Kylie in Robbie, nekdanji član skupine Take That, sta skupaj leta 2000 posnela pesem Kids, letos pa sta ponovno sodelovala skupaj na še neizdani pesmi Disco Symphony.

[video: 60259 / ]

"Morda jo lahko pripravite do tega, da si postriže sramne dlake in mi jih pošlje?" je vprašal gostitelja oddaje, a se za svojo predrzno vprašanje takoj opravičil. "Svojo mednarodno turnejo opravičil začenjam zgodaj. Oprosti, Kylie, da sem to izjavil. Samo šala je bila," je dejal 42-letnik.

Kylie zaradi šale verjetno ni bila užaljena, saj Robbieja dobro pozna in ve, kak šaljivec je. Kylie zaradi šale verjetno ni bila užaljena, saj Robbieja dobro pozna in ve, kak šaljivec je. Foto: Reuters Spal z vsemi petimi

Vendar pa 48-letna Kylie ni bila edina zvezdnica, ki jo je Robbie omenjal. Za šalo je označil govorice, ki se pojavljajo že leta, namreč da je spal s štirimi od petih članic skupine Spice Girls. "Pesem Back For Good sem včasih predstavil z besedami: "Dame in gospodje, počutim se zelo srečnega, ker sem eden redkih ljudi, ki lahko rečejo, da so bili tako v skupini Take That kot v štirih od petih Spice Girls." To je bila moja šala. Bila je samo šala, a sem bil zaradi nje v velikih težavah. Sedaj pa je moja žena vzela to šalo in je še potencirala. Vendar pa vsi vemo, da sem bil v petih in ne v štirih od petih."

Robbie je od leta 2010 poročen z igralko Aydo Field, s katero imata hčerko in sina.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin