SiolNET. Slavni
3,98

termometer

  • Messenger
  • Messenger

"Trump se je z Melanio hvalil kot s trofejno ženo" #video

3,98

termometer

 | Foto: Reuters
Foto: Reuters

Knjiga Bes in ogenj: Znotraj Trumpove Bele hiše, ki danes prihaja na police, med drugim razkriva tudi podrobnosti iz zakona Donalda in Melanie Trump.

Že nekaj dni pred izidom knjige avtorja Michaela Wolffa so v javnost prišle nekatere navedbe iz knjige, med drugim, da je bil Trump izredno presenečen zaradi zmage na predsedniških volitvah, Melania pa naj bi celo jokala. Zdaj v javnost curljajo še druge navedbe, ki so jih Trump, prva dama ZDA in Bela hiša označili za neresnične.


Preberite še:
"Trump je po zmagi na volitvah prebledel, Melania pa je jokala"


[video: 67310 / ]

Video: Planet TV

Zakon Trumpa in njegove tretje žene je zapleten, trdi avtor knjige. Zakonca se tudi po več dni skupaj nista videla, tudi ko sta bila oba hkrati v Trumpovi stolpnici, kjer sta živela v New Yorku. Zelo malo časa sta preživela skupaj, Melania pa pogosto sploh ni vedela, kje je njen mož, preden je postal predsednik ZDA.

Melania tudi ni vedela veliko o moževem poslovnem imperiju, on pa se je z njo pred ljudmi pogosto hvalil kot s trofejno ženo. Poleg tega je bil odsoten večino otroštva njunega 12-letnega sina Barrona, ki naj bi ga komaj poznal.

Podobo sprtih zakoncev je še okrepila božična fotografija, ki sta jo objavila Trumpova. Na tej sedita vsak na svojem stolu, usmerjena vsak v svojo smer, kot da bi bila sprta. | Foto: Reuters Podobo sprtih zakoncev je še okrepila božična fotografija, ki sta jo objavila Trumpova. Na tej sedita vsak na svojem stolu, usmerjena vsak v svojo smer, kot da bi bila sprta. Foto: Reuters

V knjigi avtor navaja še, da naj bi Melanio skrbelo, da bo njenega privilegiranega življenja, med katerim je večino časa posvečala vzgoji sina, konec, če bo Trump postal predsednik.

Knjiga poleg tega namiguje, da imata zakonca Trump ločene spalnice in sta tako prvi prvi par po Johnu in Jackie Kennedy, ki ne spi v isti sobi.

Trditve o majavem zakonu prvega para ZDA sicer niso nič novega. Podkrepila jih je odločitev Melanie, da se v Belo hišo preseli šele junija lani, ne skupaj z možem po njegovi prisegi 20. januarja.

Že pred dnevi je Melanijina tiskovna predstavnica sporočila, da je Sevničanka trdno stala ob strani svojemu možu in ga spodbujala pri potegovanju za položaj predsednika. "Bila je prepričana, da bo zmagal, in vesela, ko je," je sporočila Stephanie Grisham.

[video: 67248 / ]


Video: Planet TV

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 4
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin