Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Nedelja,
29. 1. 2017,
8.05

Osveženo pred

7 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,60

Natisni članek

harmonika Jennifer Garner Halle Berry Angelina Jolie Harrison Ford Johnny Cash Patrick Dempsey Ellen Page talent hobi Heidi Klum Sylvester Stallone

Nedelja, 29. 1. 2017, 8.05

7 let, 2 meseca

To so skrivni talenti zvezdnikov

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,60

Številni zvezdniki – ali so to igralci, pevci, glasbeniki, plesalci … – imajo poleg talentov, zaradi katerih so zasloveli, tudi skrivne, nekateri zelo zanimive, drugi nepričakovane skrite talente.

Pevci se pogosto preizkušajo kot igralci, številni igralci pa so (bili) člani glasbenih skupin. Kar nekaj zvezdnikov – med njimi Sylvester Stallone in Heidi Klum – se sprošča s slikanjem in je pri tem precej uspešnih, poiskali pa smo nekaj zvezdnikov z bolj nenavadnimi talenti oziroma hobiji. Nekatere talente, ki jih razkrivajo predvsem v pogovornih oddajah, so zvezdniki razvili v mladosti in imajo malo skupnega s tem, s čimer si danes služijo denar.

Za oskarja nominirana igralka Ellen Page je odlična žonglerka.

Žonglirati zna tudi ameriški igralec Patrick Dempsey, ki pa ima še en talent – voziti zna monocikel.

Pokojni ameriški pevec Johnny Cash je bil odličen reševalec kod in je delal za kriptografsko enoto obveščevalne službe, kjer je reševal sovjetske kode. Bil je tako dober, da so ga pogosto poklicali, da bi rešil najtežje primere. Na svojem delovnem mestu je kot prvi Američan, pred tedanjim predsednikom ZDA Dwightom Eisenhowerjem, izvedel za smrt sovjetskega voditelja Josipa Stalina.

Igralec Harrison Ford je izkušen pilot, ki je rešil že več ljudi v težavah ter je med drugim pomagal dostavljati pomoč na Haiti po tamkajšnjem uničujočem potresu leta 2010. Pilotsko licenco ima tudi igralka Angelina Jolie, ki pa je zelo spretna z noži. Svoj talent metanja nožev je pokazala na snemanju filma Lara Croft: Tomb Raider.

Igralec Christopher Walken je v najstniških letih delal kot krotilec levov. Z levinjo Šebo sta izvajala več trikov, igralec pa je svojo štirinogo partnerico opisal kot "velikega, prijaznega, starega psa".

Irski igralec Colin Farrel je odličen v vrstnem plesu.

Oskarjevka Halle Berry naj bi bila nadarjena flavtistka, Jennifer Garner pa se je v mladosti naučila igrati saksofon.

Nekdanji vohun James Bond Pierce Brosnan se je kot mladenič udeležil delavnice v londonskem gledališču, kjer se je izuril v požiranju ognja in bil tako dober, da ga je najel cirkus.

Justin Bieber lahko rubikovo kocko sestavi v manj kot dveh minutah.

Igralka Geena Davis je odlična lokostrelka in se je celo potegovala za mesto v ameriški ekipi za olimpijske igre v Sydneyju leta 2000. Med okoli 300 tekmovalkami se je uvrstila na 24. mesto, kar pa ni bilo dovolj za nastop na igrah.

Christina Hendricks igra harmoniko, svoj talent pa je pokazala v eni izmed epizod svoje uspešne serije Oglaševalci, v kateri je igrala tajnico Joan Harris.

Ne spreglejte