SiolNET. Slavni
4,13

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Lady Gaga napadla Melanio Trump

4,13

termometer

Lady Gaga, Melania Trump
Foto: Reuters

Ameriška pevka Lady Gaga je le nekaj dni pred volitvami za predsednika ZDA podprla Hillary Clinton in napadla ženo njenega tekmeca Donalda Trumpa, Slovenko Melanio Trump.

Melania je v enem svojih govorov, s katerimi skuša predvsem volivke prepričati, da njen mož ni tako slab in ne sovraži žensk, spregovorila o svoji želji, da bi z interneta pregnali nasilneže, če postane prva dama ZDA.

V noči na sredo bomo na Siol.net v živo spremljali rezultate volitev v ZDA. Takoj zjutraj bodo na voljo prvi odzivi, ob 10.00 pa boste lahko na Siol.net prebrali ekonomsko analizo o tem, kako bo rezultat volitev vplival na Slovenijo.

"Družbena omrežja so postala središče naših življenj. Kot vse, kar ima tako močan vpliv, imajo lahko tudi družbena omrežja negativno plat. Odrasli se pri tovrstni komunikaciji znamo nadzorovati, otroci in najstniki pa so pri tem lahko zelo grobi. Besede in norčevanja, ker da niso dovolj lepi ali dovolj pametni, jih lahko močno prizadenejo," je opozorila Melania. "Poiskati moramo boljši način komunikacije, tudi kadar gre za nestrinjanje, bolj se moramo spoštovati," je dodala.

Lady Gaga pa je Melanio opomnila, da je prav njen mož eden največjih nasilnežev ter da je njeno zavzemanje proti tistim, ki na spletu ustrahujejo druge, navadna hinavščina. Trump je znan po tem, da je brez dlake na jeziku in da je užalil že številne skupine ljudi – od Mehičanov do žensk –, njegovemu strupenemu jeziku pa niso ušle niti številne zvezdnice

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 27
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin