Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Sobota,
4. 2. 2017,
7.54

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,33

Natisni članek

dokumentarec ločitev Jennifer Aniston Angelina Jolie Brad Pitt

Sobota, 4. 2. 2017, 7.54

6 let, 7 mesecev

Je bila Angelina res zakonolomilka?

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,33
brad pitt, jennifer aniston | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Vse od ločitve Brada Pitta in Jennifer Aniston je veljalo, da je bila za njun zakon usodna Angelina Jolie. Nov dokumentarec naj bi te domneve ovrgel.

Brad in Angelina sta se spoznala na snemanju filma Gospod in gospa Smith. Brad je bil takrat poročen z Jennifer, med snemanjem pa se je zaljubil v fatalno Angelino. Kmalu je sledila novica o ločitvi Brada in Jennifer, Angelina pa je pozneje v intervjuju potrdila, da sta se z Bradom zaljubila na snemanju filma, ko je dejala, da nima veliko otrok priložnosti gledati filma, na snemanju katerega sta se zaljubila njegova starša.

Pozneje je zanikala, da sta bila z Bradom intimna, ko je bil še poročen z Jennifer, a Angelina je obveljala kot zakonolomilka. To je pred meseci potrdil Bradov telesni stražar Kris Herzog, ki je delal tudi za Angelino, in je razkril, da sta bila Brad in Jennifer srečna, preden je spoznal Angelino.

Dodal je, da ni nikoli slišal za kakršnekoli prepire ali varanje med Bradom in Jennifer ter da je bila igralka povsem uničena, ko sta se leta 2005 razšla: "Res ga je ljubila z vsem srcem. Mislim, da Jennifer ni niti pogledala drugih moških, ko je bila z Bradom. Posvetila bi mu vse svoje življenje."

Dokumentarec o Bradovi in Angelinini ljubezenski zgodbi ter njenem koncu naj bi predvajali v nekaj tednih. | Foto: Reuters Dokumentarec o Bradovi in Angelinini ljubezenski zgodbi ter njenem koncu naj bi predvajali v nekaj tednih. Foto: Reuters

Nov dokumentarec o Brangelini Broken: The Incredible Story of Brad And Angelina pa trdi drugače, poroča Radar. Ameriški tabloid citira vir iz produkcije dokumentarca, ki pravi, da sta imela Brad in Jennifer "resne težave dolgo preden je spoznal Angelino. Ta film bo končno razkril pravi razlog, zakaj sta se Brad in Jen razšla. Če ne bi bilo Angeline, bi bilo pa kaj drugega. Film bo jasno pokazal vzorec Bradovega obnašanja v razmerjih".

"Jen se zdi presenečena nad potjo, po kateri je šel Brad v zadnjih 12 letih. Nekatere obtožbe proti njemu so neresnične, a obtožbe o alkoholu in drogah niso," je še povedal vir. Brad je v preteklosti priznal uporabo marihuane, po obtožbah o zlorabi otrok, ki so jih oblasti sicer ovrgle, pa se je odločil povsem odpovedati alkoholu in drogam, da bi zboljšal svoje možnosti za deljeno skrbništvo nad otroki, ki jih ima skupaj z Angelino.

 

Ne spreglejte