Bo Lindsay Lohan lansirala kolekcijo hidžabov?

Zvezdnica Lindsay Lohan je na Instagramu objavila fotografijo in obljubila, da lahko od nje kmalu pričakujemo novo modno kolekcijo.

Bo Lindsay Lohan lansirala kolekcijo hidžabov?
Foto: Instagram

Ta novica ne bi bila tako zanimiva, če ne bi Lindsay na fotografiji pozirala v hidžabu, s čimer je spodbudila vprašanje, ali bo njena kolekcija vključevala to tradicionalno naglavno pokrivalo za muslimanske ženske.

Igralka zadnje čase namiguje, da se bo spreobrnila v islam, zato so začeli njeni sledilci ugibati, ali bo lansirala linijo naglavnih rut, in spraševati, kdaj bo začela slediti islamu.

 

New Fashion Line coming soon .... 😘 #fashion

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on

Lindsay so v začetku leta na letališču opazili z naglavno ruto, zaradi česar je doživela neprijetno izkušnjo, kot je priznala v kasnejšem intervjuju. Na letališču so jo namreč zaradi tega ustavili in izprašali. "Ko so odprli moj potni list in v njem videli ime Lindsay Lohan, so se takoj začeli opravičevati in mi naročili, naj snamem ruto."

Dodala je, da jo je dogodek šokiral, saj ni vedela, zakaj je bilo to sploh potrebno. Ko so jo med intervjujem še vprašali, ali se bo spreobrnila v islam, se je izmikala odgovoru, a priznala, da trenutno preučuje Koran in da jo zelo zanima.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.