SiolNET. Slavni
0,15

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Bitka Kylie proti Kylie. Zmagala je ...

0,15

termometer

Kylie minogue, kylie jenner

Potem ko je skušala Kylie Jenner zaščititi svoje ime kot blagovno znamko, se je hitro oglasila še ena slavna Kylie in ji to skušala preprečiti. "Vojno" za ime Kylie je dobila tista, ki je prva zaslovela s tem imenom.

Avstralska pevka Kylie Minogue je dobila sodno bitko proti zvezdnici resničnostnega šova V korak s Kardashianovimi. Patentni urad v ZDA je zavrnil zahtevo 19-letne Kylie Jenner po zaščiti njenega prvega imena, a najmlajša iz televizijskega klana Kardashian-Jenner že načrtuje pritožbo.

Kylie je zahtevo po zaščiti svojega prvega imena kot blagovne znamke vložila leta 2014, ko je začela njena linija ličil postajati vse uspešnejša. Februarja 2016 je avstralsko podjetje KDB, ki zastopa 48-letno Kylie Minogue, vložilo nasprotovanje zahtevi Jennerjeve Kylie. Ob tem so izpostavili, da je Kylie Minogue že zaščitila svoje ime za uporabo v zabavni industriji in glasbi in je tudi lastnica imen Kylie Minogue, Kylie Minogue darling, kar je ime njenega parfuma, Lucky – the Kylie Minogue musical ter spletno stran Kylie.com.

Tedaj so za dobro mero še oblatili ime Kylie Jenner, češ da je "drugorazredna zvezdnica resničnostne oddaje" ter da na družabnih omrežjih objavlja "sporne objave, ki so naletele na kritike na primer invalidov in afroameriške skupnosti".

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin