Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
1. 7. 2016,
9.19

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča GRAWE

Foto: Thinkstock

Natisni članek

advertorial zdravje življenjsko zavarovanje zavarovanje Grawe bolezen

Petek, 1. 7. 2016, 9.19

2 meseca, 1 teden

Je zavarovanje za primer težkih bolezni primerno za vas?

Vsebino omogoča GRAWE

Foto: Thinkstock

ljudje dobro počutje zdravje | Foto Thinkstock

Foto: Thinkstock

Čeprav se v tem trenutku počutite povsem sposobne, ustvarjalne, mogoče celo vodite podjetje in ste finančno uspešni, lahko čez noč zbolite in ostanete brez vsega. Takrat se za zelo odgovorno odločitev izkaže življenjsko zavarovanje za primer težkih bolezni.

Še prehitro se zgodi, da nas kljub sicer dobremu zdravju preseneti ena izmed težkih bolezni, ki so nedavno veljale za neozdravljive, danes pa se z njimi lahko ustrezno spoprimemo.

Medicinska tehnologija in strokovna znanja so tako napredovala, da je marsikatero bolezen in stanje mogoče premagati ali pa z ustrezno terapijo relativno uspešno živeti z njimi.

Nekateri posegi in terapije imajo visoke stroške, zato je pametno že zgodaj poskrbeti, da te stroške vsaj delno prenesemo na zavarovalnico. Zavarovanje s programom GRAWE ELITE 20 PLUS omogoča dostop do najboljših medicinskih specialistov, klinik, dragih zdravil in najboljših terapij.

Vsak tretji človek zboli za eno izmed težkih bolezni

ljudje dobro počutje zdravje | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Rak, srčni infarkt ali možganska kap so samo tri izmed težkih bolezni, za katere velja, da naj bi prizadele eno izmed treh oseb v razvitem svetu.

S primernim zdravljenjem, dosežki sodobne medicine in programom GRAWE ELITE 20 PLUS si lahko ustvarimo najboljše možnosti za rehabilitacijo in hkrati poskrbimo, da družinski proračun zaradi odsotnosti z dela ali nenadne smrti ne bi preveč trpel.

GRAWE ELITE 20 PLUS krije zdravljenje 20 težkih bolezni, zdravstvenih stanj in posegov: srčni infarkt, operacija bypass, karcinom, možganska kap, kronična odpoved ledvic, operacija aorte, presaditev organov, zamenjava srčnih zaklopk, multipla skleroza, cerebralna paraliza, slepota, benigni možganski tumor, koma, kronična odpoved jeter, obstrukcija pljuč, izguba okončin, huda poškodba glave, hude opekline, izguba glasu ali govorne funkcije in izguba sluha.

Draga, a dosegljiva nadstandardna oskrba

ljudje dobro počutje zdravje | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

GRAWE ELITE 20 PLUS je življenjsko zavarovanje za zahtevne zavarovance, saj zagotavlja finančno kritje nadstandardne zdravstvene oskrbe in velja tudi za otroke.

Zavarovanje jamči kritje stroškov zdravljenja ob nastopu določene težke bolezni, pomaga ustvariti lasten sistem socialne varnosti, ponuja zavarovanje za primer smrti in jamstvo za obveznosti (vinkulacija police).

Gre za varno naložbo sredstev z visoko donosnostjo. Zavarovanec, ki lahko k polici GRAWE ELITE 20 PLUS dodaja druga nezgodna zavarovanja za še dodatno varnost, je udeležen pri dobičku, zavarovalne vsote pa se prilagajajo indeksu rasti življenjskih stroškov.

Čeprav si vsi zatiskamo oči, da smo varni pred določenimi zdravstvenimi tegobami, se lahko z zavarovanjem za primer težkih bolezni lažje spoprimemo s težkimi časi, ko zdravje opeša.

GRAWE zavarovalnica, d. d., svojim zavarovancem zagotavlja: ljudje dobro počutje zdravje | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

  • majhne stroške,

  • nadpovprečne donose,

  • naložbe v Sloveniji,

  • uporabo mednarodnih povezav,

  • boljše razmerje med donosnostjo in varnostjo naložb.

Leta 2014 je podjetje GRAWE prejelo priznanje finalist v okviru projekta Slovenska nagrada za družbeno odgovornost HORUS v kategoriji srednje velikih podjetij.

Poleg klasičnih življenjskih zavarovanj in naložbenih življenjskih zavarovanj Zavarovalnica GRAWE ponuja tudi posebna življenjska zavarovanja.

Preberite še:

Za dolgoročno varčevanje moramo znati dolgoročno razmišljati

Zakaj bo Ana dobila 500 evrov na mesec več za pokojnino?

Si želite v prihodnosti najti skriti zaklad?

Ali veste, kako narašča vaša premija naložbenega življenjskega zavarovanja?

Zakaj skleniti življenjsko zavarovanje?

Ne spreglejte