Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
26. 11. 2015,
13.21

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

advertorial plačilne kartice darila nakupovanje

Četrtek, 26. 11. 2015, 13.21

2 meseca, 1 teden

Kako najhitreje do 40 evrov?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Že pišete nakupovalni seznam za praznična darila? Predlagamo, da se z njim najprej odpravite v UniCredit Bank, kjer boste darilo prejeli tudi sami.

Pred prazničnim lovom na darila si olajšajte nakupovanje

V času prednovoletnih nakupov povečamo uporabo plačilnih kartic, saj je to najpreprostejši način, da nam uspe opraviti vse nakupe, ki smo jih načrtovali. Nakupovanje naredite zabavno in si priskrbite plačilno kartico, ki vas bo razvajala s posebnimi ugodnostmi. Na to so pomislili tudi v UniCredit Bank, zato so pripravili ekskluzivno ponudbo, ki ponuja številne privlačne ugodnosti – ravno prav za praznični čas.

Kako do ekskluzivnih ugodnosti z UniCredit Bank in Sparom Slovenija?

V UniCredit Bank so v sodelovanju s Sparom Slovenija pripravili prednovoletno ponudbo, s katero imetniki Spar plus kartice ob naročilu kartice VISA UniCredit Bank prejmejo privlačne ugodnosti:

- uporaba kartice VISA prvo leto brez stroškov članarine, - brezplačno varnostno SMS-sporočilo za novo kartico VISA in - darilno kartico SPAR s 40 EUR dobroimetja.

VISA: Vse, kar potrebujete, na eni kartici.

Več o kartici VISA:

Brezplačno zavarovanje. Brez skrbi in svobodni boste tudi na potovanju, saj boste vi in vaša družina zavarovani. Plačujte s plačilno-kreditno kartico Visa UniCredit Bank in izkoristite prednosti zavarovanju s 24-urno asistenco za Visa kartico.

Do 30 dni brez obresti. V primeru, da mesečno poravnate celotno porabo na kartici, bo vaša kartica funkcionirala kot navadna plačilna kartica z odloženim plačilom brez zaračunavanja obresti. Lahko koristite tudi možnost revolving kredita in odplačujete vsak mesec le 10 % zneska porabe na vaši kartici. Preostanek porabe (90 %) lahko poplačate obročno v poljubnem znesku, delno ali v celoti.

Revolving kredit. Če svoje porabe na kartici ne poravnate v 30 dneh oz. do datuma, ki ste ga ali si ga boste izbrali ob naročilu kartice (8., 18 ali 28. dan v mesecu), začnete z uporabo revolving kredita. Obresti se bodo po pretečenih 30 dneh obračunale le na porabljeni znesek z vašo kartico. V trenutku, ko boste porabljeni znesek v celoti poplačali, postane vaša kartica znova običajna plačilna kartica z odloženim plačilom.

Fleksibilno plačilo porabe. Datum poplačila porabe si izberete sami ob naročilu kartice. Izbirate lahko med 8., 18. in 28. dnem v mesecu. Najnižji znesek mesečnega poplačila znaša 10 %, ki se poravna avtomatsko z vašega transakcijskega računa pri UniCredit Bank, preostalo porabo (90 %) s kartico pa lahko v poljubnem znesku delno ali v celoti brezplačno poravnate v spletni banki Online b@nka.

Denar vedno pri roki. S kartico so vaša finančna sredstva vedno pri roki. Po opravljenem plačilu ali dvigu gotovine se bo stanje razpoložljivih sredstev na vaši kartici nemudoma zmanjšalo za porabljeno vsoto. Z vsakim poplačilom porabe na kartici se razpoložljiva sredstva na kartici obnovijo v višini zneska vašega poplačila.

Varno spletno nakupovanje. Naročite se na storitev Varnostno SMS-sporočilo in v vsakem trenutku boste obveščeni o transakcijah, opravljenih z vašo kartico. Tako boste vedno prepričani, da z njo poslujete samo vi. Kartica omogoča tudi varno spletno nakupovanje s storitvijo Verified by Visa. Na spletnih prodajnih mestih z oznako Verified by Visa se plačilo opravi z geslom Verified by Visa, na spletnih mestih brez navedene oznake pa preprosto vnesete podatke o kartici, ki jih zahteva spletno prodajno mesto.

Povsod in brezskrbno. Uporabljate jo lahko na več kot 29 milijonov prodajnih mestih in na več kot 1,2 milijona bankomatih po svetu.

Enostavno in pregledno. Svojo porabo lahko dnevno spremljate v Mobilni banki GO! za mobilne telefone in za tablice ter v vaši spletni banki Online b@nka.

Ne spreglejte