Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
8. 11. 2019,
7.28

Osveženo pred

4 leta, 5 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Petrol PR članek mBills

Petek, 8. 11. 2019, 7.28

4 leta, 5 mesecev

Zakaj mobilna denarnica mBills dosega takšen uspeh?

Oglasno sporočilo

Dolgo časa je v žepih in denarnicah kraljevala gotovina, a tudi Slovence vse bolj navdušujeta preprosto plačevanje s telefonom in mobilna denarnica mBills. Da so spremembe edina stalnica v življenju, dokazuje mlada slovenska fintech ekipa, ki si vse od leta 2015 z elektronskim in telefonskim plačevanjem prizadeva poenostaviti življenja mladih in starih. Uspeh se zrcali tudi v številkah, saj je uporabnikov mBills skoraj toliko, kolikor je prebivalcev občine Koper. In to ni zanemarljiva številka. To je številka, ki mBills postavlja med vodilna slovenska fintech podjetja.

mBills | Foto:

Vedno v iskanju novih rešitev

"Mobilno denarnico mBills nenehno razvijamo in prilagajamo potrebam uporabnikov. V teh dneh smo na primer uporabnike razveselili z novo funkcionalnostjo, s katero lahko prijatelju ali znancu pošljejo prošnjo za nakazilo denarja neposredno v mBills in jih s kančkom humorja v zabavni GIF-animaciji spomnijo na dolg," je o novi rešitvi povedal mag. Primož Zupan, direktor MBILLS d.o.o. Na ta način v družbi mBills z agilnim razvojem omogočajo večjo fleksibilnost uporabe in hitro prilagajanje na nove situacije. To pa se odraža tudi v zadovoljnih uporabnikih, ki jih je iz dneva v dan več.

mBills | Foto:

Kdo lahko uporablja mBills?

Mobilno denarnico mBills lahko uporabljajo prav vsi, ne glede na banko, pri kateri imajo sklenjen račun, mobilnega operaterja in operacijski sistem telefona.

Kaj to pomeni v praksi? S telefonom lahko uporabniki brez provizij plačujejo položnice (znesek položnice pri tem ni omejen), se naročijo na e-račune ter plačujejo v široki mreži prodajnih mest, ki so se ji s hitrimi blagajnami pred kratkim pridružili tudi supermarketi Tuš, parkirna hiša Trdinova v Ljubljani in trgovine S. Oliver v Ljubljani in Mariboru, vseh skupaj pa je že več kot 1.500.

mBills | Foto: Zakaj tudi ti potrebuješ mBills Mastercard kartico?

Plačuj na 44 milijonov prodajnih mest v Sloveniji in po vsem svetu!

Naroči kartico in jo upravljaj brez obiska banke, kar s telefonom!

Uporabljaj mBills Mastercard kartico za plačevanje vsega. Preostale kartice lahko pustiš doma.

S svojo kartico mBills Mastercard lahko plačuješ tudi z Garmin uro.

Mobilna denarnica mBills je letos prejela laskavi naziv najboljše mobilne aplikacije za e-plačila v Srednji Evropi, ki ga podeljuje mednarodna revija Wealth&Finance International.

Več o mobilni denarnici mBills si lahko preberete TUKAJ.

Naročnik oglasnega sporočila je Petrol d.d.

 

Ne spreglejte