SiolNET. Posel danes Novice
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Zakaj mobilna denarnica mBills dosega takšen uspeh?

Oglasno sporočilo

Dolgo časa je v žepih in denarnicah kraljevala gotovina, a tudi Slovence vse bolj navdušujeta preprosto plačevanje s telefonom in mobilna denarnica mBills. Da so spremembe edina stalnica v življenju, dokazuje mlada slovenska fintech ekipa, ki si vse od leta 2015 z elektronskim in telefonskim plačevanjem prizadeva poenostaviti življenja mladih in starih. Uspeh se zrcali tudi v številkah, saj je uporabnikov mBills skoraj toliko, kolikor je prebivalcev občine Koper. In to ni zanemarljiva številka. To je številka, ki mBills postavlja med vodilna slovenska fintech podjetja.

mBills

Vedno v iskanju novih rešitev

"Mobilno denarnico mBills nenehno razvijamo in prilagajamo potrebam uporabnikov. V teh dneh smo na primer uporabnike razveselili z novo funkcionalnostjo, s katero lahko prijatelju ali znancu pošljejo prošnjo za nakazilo denarja neposredno v mBills in jih s kančkom humorja v zabavni GIF-animaciji spomnijo na dolg," je o novi rešitvi povedal mag. Primož Zupan, direktor MBILLS d.o.o. Na ta način v družbi mBills z agilnim razvojem omogočajo večjo fleksibilnost uporabe in hitro prilagajanje na nove situacije. To pa se odraža tudi v zadovoljnih uporabnikih, ki jih je iz dneva v dan več.

mBills

Kdo lahko uporablja mBills?

Mobilno denarnico mBills lahko uporabljajo prav vsi, ne glede na banko, pri kateri imajo sklenjen račun, mobilnega operaterja in operacijski sistem telefona.

Kaj to pomeni v praksi? S telefonom lahko uporabniki brez provizij plačujejo položnice (znesek položnice pri tem ni omejen), se naročijo na e-račune ter plačujejo v široki mreži prodajnih mest, ki so se ji s hitrimi blagajnami pred kratkim pridružili tudi supermarketi Tuš, parkirna hiša Trdinova v Ljubljani in trgovine S. Oliver v Ljubljani in Mariboru, vseh skupaj pa je že več kot 1.500.

mBills Zakaj tudi ti potrebuješ mBills Mastercard kartico?

Plačuj na 44 milijonov prodajnih mest v Sloveniji in po vsem svetu!

Naroči kartico in jo upravljaj brez obiska banke, kar s telefonom!

Uporabljaj mBills Mastercard kartico za plačevanje vsega. Preostale kartice lahko pustiš doma.

S svojo kartico mBills Mastercard lahko plačuješ tudi z Garmin uro.

Mobilna denarnica mBills je letos prejela laskavi naziv najboljše mobilne aplikacije za e-plačila v Srednji Evropi, ki ga podeljuje mednarodna revija Wealth&Finance International.

Več o mobilni denarnici mBills si lahko preberete TUKAJ.

Naročnik oglasnega sporočila je Petrol d.d.

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin