Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
14. 7. 2021,
7.51

Osveženo pred

2 leti, 9 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

trgovanje Fortrade PR članek

Sreda, 14. 7. 2021, 7.51

2 leti, 9 mesecev

Virgin Galactic stremi k zvezdam, odslej pa lahko s ceno delnic tega podjetja trgujete tudi iz Slovenije

Oglasno sporočilo
Fortrade Limited

Za Virgin Galactic je to vznemirljiv mesec, saj delnice spet rastejo in so navdihnile domišljijo vlagateljev. Cena delnice družbe se je v zadnjem mesecu zvišala za 44 odstotkov, letos pa za 90 odstotkov.

Fortrade je za vse, ki jih zanima, kako trgovati s cenami delnic Virgin Galactica (t. i. finančna pogodba za razliko, angl. CFD), ali preprosto želijo razširiti svoje znanje, pripravil brezplačen vodnik Kako trgovati s cenami delnic Virgin Galactica. Vodnik je prilagojen vsem ravnem znanja in ga lahko prenesete prek spodnje povezave.

Brezplačen vodnik Kako trgovati s cenami delnic Virgin Galactica prenesite tukaj.

Fortrade Limited | Foto:

V mislih velikega števila trgovcev so akcije Virgin Galactica postale sinonim za novo vesoljsko dirko med milijarderjema sirom Richardom Bransonom in Jeffom Bezosom. Branson je ustanovitelj Virgin Galactica, Bezos pa je ustanovil konkurenčno podjetje Blue Origin. Obe podjetji se trudita, da bi prvi poslali stranke v orbito, kar bo pomenilo začetek bolj pogostih vesoljskih potovanj.

Blue Origin je sporočil, da bosta Bezos in njegov brat 20. julija odpotovala v vesolje. Virgin se je odzval 1. julija in sporočil, da nameravajo Bransona v vesolje poslati devet dni prej, 11. julija.

Brezplačen vodnik Kako trgovati s cenami delnic Virgin Galactica prenesite tukaj.

Ne spreglejte