Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
19. 1. 2016,
8.01

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Canon

Natisni članek

advertorial Canon tiskalnik pisarna

Torek, 19. 1. 2016, 8.01

2 meseca, 1 teden

Top 5 pripomočkov, ki bi jih morala imeti vsaka pisarna

Vsebino omogoča Canon

Ste se kdaj spraševali, kaj vam manjka v pisarni, da bi vaše delo lažje steklo? Izbrali smo pet pripomočkov, ki bodo izboljšali vašo delovno ustvarjalnost.

Včasih so prisegali na pisalni stroj, papir, indigo papir in priročno džezvo za kuhanje kave. Napredna tehnologija pa je sodobno pisarno popolnoma obrnila na glavo. Delo v pisarni poteka hitreje in se vedno bolj obrača k izpopolnjenim rešitvam.

Pet korakov do boljšega počutja

Ne samo strogo pisarniški pripomočki, na učinkovito in sproščeno vzdušje vplivajo tudi nekateri neformalni asistenti, ki delovni rutini dodajo nov zagon.

Sodoben avtomat za kavo: zmore več kot samo kuhanje kave. Malo pene in toplega ali hladnega mleka. Z odlično jutranjo kavo je delo pravi užitek!

Udoben stol za lepo držo: lepa drža brez bolečin naj bo vodilo pri izbiri kakovostnih stolov za pisarno. Udoben stol mora spodbujati pravilno sedenje, ima koleščke in nastavljivo višino. Zelo pomembna je dobra opora za hrbet.

Brezžična povezava: računalniška tehnologija mora ostajati v koraku s časom. Ne samo dober računalnik in programska oprema, ključnega pomena je tudi računalniška povezava, ki mora delovati brezhibno, tudi brezžično. Pisarniški pripomočki že dolgo niso omejeni zgolj na računalnike, ki so s kablom povezani v mrežo. Tablice in telefoni dobivajo vedno večji primat v vsakodnevnih pisarniških obremenitvah.

Prostor za brezskrbno druženje: čajna kuhinja ali pisarna s pripomočki za sproščanje. Deset minut za neformalni klepet ob kavici, igranje namiznega nogometa ali analognega fliperja in izvajanje sprostilnih vaj bo zaposlenim omogočilo nekaj kakovostnih trenutkov za popolni odmik, zbistritev misli in bolj ustvarjalno nadaljevanje delovnika.

Brezhiben tiskalnik: ena večjih tegob sodobnih pisarn je nezanesljiv tiskalnik, ki vedno zamoči takrat, ko ga najbolj potrebujete. Dejstvo je, da sodobne pisarniške naprave omogočajo mnogo več kot samo tiskanje, zato jih zaposleni pogosto potrebujejo. Izbrati najboljšega ni greh, pač pa premišljena poslovna odločitev. Canonovi tiskalniki za pisarne in majhna delovna okolja i-SENSYS in MAXIFY so zato zanesljiva izbira.

Lahko izberete laserski ali poslovni brizgalni tiskalnik, vsak vam bo zagotovil hitro in učinkovito delo ter, kar je najpomembnejše, kakovosten izpis poslovnih dokumentov za interno in zunanjo komunikacijo. Izbira je odvisna od potreb podjetja.

Manjši pisarni, kjer se ne tiska velikih količin dokumentov, bo brizgalni MAXIFY prinesel kakovost in stroškovno učinkovitost. Nudi vso funkcionalnost večnamenske naprave, vključno s tiskanjem in skeniranjem na mobilnih napravah ter povezovanje z oblakom. Njihova kompaktnost je prednost tam, kjer je prostora malo.

Zahtevnejša pisarniška okolja pa bodo izkoristila vse prednosti omrežnih laserskih naprav i-SENSYS, njihovo visoko zmogljivost in hitrost. Podpirajo vse najnovejše tehnologije povezovanja s storitvami v oblaku in pametnimi napravami, poleg tega pa so energijsko zelo učinkovite.

Ne spreglejte