SiolNET. Posel danes Novice
Vsebino omogoča Intesa Sanpaolo Bank
  • Messenger
  • Messenger

Prijetne dileme: greva na Fidži ali Mavricij?

Vsebino omogoča Intesa Sanpaolo Bank

Življenje nam na pot nenehno postavlja izzive in odločitve – mnoge so tudi zelo prijetne. Ko imamo vsakodnevne obveznosti in odgovornosti urejene, lahko več pozornosti namenimo prijetnim dilemam, kot so, kje preživeti večer s prijatelji, slog stanovanjske opreme ali izbira dopustniške destinacije … Torej, greva na Fidži ali Mavricij? 

Intesa Saopaolo | Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

Preden lahko začnemo primerjati rajske plaže, kristalno čisto toplo morje, hrano in kulturo Fidžija in Mavricija, moramo imeti urejeno finančno zaledje za čudovit dopust. Bi za uresničitev vašega načrta potrebovali hitri potrošniški kredit?

Nenamenski potrošniški kredit za rešitev najrazličnejših dilem

Intesa Saopaolo | Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

Potrošniški kredit je namreč t. i. nenamenski kredit in ga lahko porabite za karkoli: nakup pohištva, bele tehnike, avtomobila ali plačilo dopusta. V današnjem hitrem tempu vsakdanjika je velika prednost, da lahko kredit dobite brez obiska poslovalnice, v le nekaj minutah.

Z uporabo mobilne ali spletne banke se vaše načrtovanje čudovitega dopusta začne kar v udobju vaše dnevne sobe. Skrbi o nepoznavanju aplikacije in zapletenih korakov so odveč, saj vam je na voljo detajlni videoprikaz celotnega postopka. Ko imate ob sebi banko, ki poskrbi za vaše potrebe, se lahko vi posvetite prijetnim dilemam življenja.  

Kako do posebne ponudbe za kredit?

Intesa Saopaolo | Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

Če še niste stranka Intese Sanpaolo Bank je zdaj pravi trenutek, da to postanete. Kot nova stranka, ki pri njih sklene izbrani bančni paket*, lahko namreč pridobite še posebej ugodno ponudbo za sklenitev kredita. Da vam olajšajo odločitev, pa lahko paket kar 12 mesecev uporabljate brezplačno!

Banka, ki je vedno v koraku s časom

Intesa Sanpaolo Bank je vedno v koraku s časom in velikim posluhom za potrebe svojih strank. Novim strankam ponujajo posebne ugodnosti, med katere sodi kar eno leto brezplačne uporabe izbranega bančnega paketa*. Ponujajo pakete Digital, Start in Plus, vsi pa vam, poleg drugih specifičnih storitev, omogočajo:  

  • uporabo osebnega transakcijskega računa, 

Naj pri tem izpostavimo paket Digital, ki ga je mogoče skleniti le prek spleta, torej vam je dosegljiv kjerkoli in kadarkoli. 

Intesa Saopaolo | Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

Bova izbrala prijetne dileme?

Za uresničitev vseh vaših načrtov potrebujete zanesljivega partnerja, ki vam bo stal ob strani in svetoval, kako najbolje doseči svoje cilje. Intesa Sanpaolo Bank je del ene največjih mednarodnih bančnih skupin, ki ponuja vrhunske bančne storitve. Poskrbeli so, da je zamenjava banke hitra in preprosta, račun lahko pri njih odprete v celoti prek spleta, brez obiska poslovalnice. Seveda pa vas z veseljem pričakujejo tudi v svojih poslovalnicah po vsej Sloveniji.

Obiščite njihovo najbližjo poslovalnico ter podpišite pooblastilo za prenos vašega poslovanja in osebnega transakcijskega računa. Vse drugo prepustite njim! Poskrbeli bodo za zaprtje transakcijskega računa pri vaši obstoječi banki ter odprtje novega računa in prenos preostalega poslovanja k njim. Bolj preprosto ne bi moglo biti.

Odprite račun pri Intesi Sanpaolo Bank in se prepustite prijetnim dilemam!


* Akcija traja od 1. 1. 2023 do 31. 8. 2023 in velja za nove stranke. Akcijska cena velja, če stranka v času trajanja akcije prek spleta odpre transakcijski račun z rednim mesečnim dohodkom ter postane uporabnik spletne in mobilne banke. Akcijsko ceno lahko stranka koristi vse dokler izpolnjuje pogoje. Če stranka ne izpolnjuje pogojev, se nadomestilo za uporabo paketa začne zaračunavati po redni ceni, skladno s tarifo Banke Intesa Sanpaolo d.d.
Transakcijski račun je namenjen aktivni uporabi (prejemanju prilivov, izvrševanju plačilnih transakcij in drugim namenom, povezanim z opravljanjem bančnih storitev) ter ne zgolj hrambi denarja.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin