SiolNET. Posel danes Novice
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Prevzemite 50 evrov in trgujte s cenami delnic BMW-ja

Oglasno sporočilo

Skupina BMW je avtomobilski gigant iz Münchna, osnovan davnega leta 1916. V zadnjih šestih mesecih, natančneje od 1. avgusta do 9. januarja, je cena delnic BMW-ja zrasla za 15,62 odstotka.

Fortrade vsem bralcem Siola podarja 50 evrov za trgovanje s cenami delnic BMW-ja (tako imenovani CFD-ji) na svetovni borzi, edini borzi, na kateri lahko trgujete, kadar cena raste in kadar cena pada.

50 evrov za trgovanje lahko prevzamete tukaj.

Na povezavi si lahko prebere pravila in pogoje.

Novi BMW-jevi modeli na električni pogon

Segment električnih vozil in konkurenca na trgu postajajo vse močnejši, zato BMW pospešeno nadaljuje širjenje svoje ponudbe vozil. Poleg modela i3, ki ga načrtujejo za leto 2018, novi električni modeli vključujejo tudi Mini, serijo 3 in X4 SUV. Zahvaljujoč tem modelom je podjetje v prvi polovici leta 2016 beležilo rast prodaje električnih vozil za 87 odstotkov. Prodaja kompaktnega modela X1 SUV je zrasla za 62 odstotkov.

50 evrov za trgovanje lahko prevzamete tukaj.

Na povezavi si lahko prebere pravila in pogoje.

Rolls-Royce in Vision Next 100

Pričakovanja so velika tudi od prodaje rolls-royceev, ki je prav tako v lastništvu podjetja z Bavarske. Podobno kot za BMW so tudi tukaj predstavili koncept vozila za prihodnost – Vision Next 100. Ta model naj bi bil precej velik, od zunaj bo spominjal na jahto, notri pa bo izžareval luksuz, ki si ga je težko predstavljati.

50 evrov za trgovanje lahko prevzamete tukaj.

Na povezavi si lahko prebere pravila in pogoje.

Poslovni rezultati

Podjetje BMW posluje zelo dobro. Prihodki od prodaje od konca leta 2012 vključno s koncem prejšnjega leta so rasli s povprečno stopnjo 6,2 odstotka. Leta 2016 je prodaja rastla iz četrtletja v četrtletje. Bruto prihodek podjetja, prihodek pred obdavčitvijo in neto prihodek so nad povprečjem avtomobilske industrije. Poprečen prihodek delničarjev od ene delnice je več kot 11-odstoten.

50 evrov za trgovanje lahko prevzamete tukaj.

Na povezavi si lahko prebere pravila in pogoje.

Fortrade Ltd v Veliki Britaniji avtorizira in regulira FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.

Produkti Contracts for Difference (CFD-ji) so produkti s finančnim vzvodom in predstavljajo visoko stopnjo tveganja za vaš kapital, saj se lahko cene hitro obrnejo proti vam. Ti produkti morda niso primerni za vse kliente, zato poskrbite za razumevanje tveganja in poiščite neodvisne nasvete.To gradivo ne predstavlja ponudbe oziroma navajanja k transakcijam v kakšnemkoli finančnem instrumentu. Izgube lahko presežejo vaše vloge, zato ste lahko primorani opraviti dodatna vplačila. Fortrade ne prevzema odgovornosti za kakršnokoli uporabo, ki lahko izhaja iz teh izjav, niti za kakršnekoli nastale posledice. Podan ni noben prikaz oziroma zagotovilo natančnosti ali celovitosti teh informacij. Posledično osebe, ki ukrepajo v skladu z njimi, delujejo izključno na lastno odgovornost.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin