SiolNET. Posel danes Novice
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Kako popolnoma preprosto kupiti bitcoin, ethereum in druge kriptovalute?

Oglasno sporočilo

Za nakup bitcoina, ethereuma in drugih kriptovalut obstajajo za to prilagojeni sistemi (Bitstamp, Kraken ...), ki pa so za običajnega investitorja pogosto preveč kompleksni. Če bi moral jaz investirati prek teh sistemov, se tega verjetno ne bi nikoli lotil. Ker pa so me kriptovalute zelo privlačile, sem raziskal področje in našel preprost način, s katerim lahko tudi vi vložite v nekatere najbolj zanimive kriptovalute.

bitcoin

Če želite tudi vi zaslužiti s kriptovalutami, je še vedno čas – le berite naprej!

Zelo podrobno razlago, kako prek eToro.com preprosto investirati v kriptovalute, najdete na tej povezavi: Kako kupiti bitcoin, ethereum in druge kriptovalute, na kratko pa razložimo v nadaljevanju.

Kriptovalute nas privlačijo zaradi donosnosti. Če bi pred petimi leti v bitcoin vložili samo tisoč evrov, bi do danes, kljub padcu v zadnjem letu, že ustvarili 38.000 evrov čistega dobička. Samo za primerjavo naj povem, da bi pri nakupu nepremičnine in oddajanju v najem po sedemodstotnem letnem donosu potrebovali več kot 500 let, da bi ustvarili enak donos, če se blok do takrat še ne bi podrl.

Seveda vsi opozarjajo, da gre morda za mehurček, ki lahko poči, in tudi sam ne bi nikoli vseh svojih prihrankov vložil v tako tvegano področje, a tveganje desetih odstotkov prihrankov iz nogavice, ki mi lahko prinesejo desetkrat več, kot je ostanek v nogavici, v samo enem letu ...

Mimogrede, da gre za mehurček, so mi govorili že pred petimi leti. Prav tako so mi govorili, da je to nateg in še marsikaj drugega. Ste slišali tudi vi? No, o tem vam govorim!

Zdaj, ko smo odstranili skoraj vse pomisleke o investiranju, se lotimo še zadnjega. Kako najpreprosteje investirati v kriptovalute?

Namesto platform, ki so namenjene le trgovanju s kriptovalutami, se registrirajte na eToro.com – za registracijo in nakup kriptovalut kliknite tukaj.

Opozorilo: Trgovanje s kriptovalutami predstavlja visoko stopnjo tveganja. Ne tvegajte denarja, ki ga niste pripravljeni izgubiti.

Zakaj eToro?

Ker omogoča preprosto registracijo in investiranje v kriptovalute brez raznih denarnic in drugih stvari, ki jih niti sam ne razumem najbolje. Iskreno povedano, če ne bi obstajal ta način, se verjetno nikoli ne bi lotil trgovanja s kriptovalutami.

bitcoin

Ko ste registrirani, lahko denar na svoj trgovalni račun nakažete na številne preproste načine:

  • z bančnim nakazilom (položnico),
  • s kreditno kartico,
  • prek Paypala in/ali Moneybookersa/Skrilla,
  • obstajajo še nekateri drugi načini, ki pa niso tako zelo pogosti.

Če nakazujete s kreditno kartico ali prek Paypala/Skrilla, bo denar na vašem računu takoj in takoj boste lahko investirali v svoje prve bitcoine (v nasprotju z drugimi sistemi, kjer nakup traja kar nekaj časa).

Nakup sredstev opravite prek izjemno preprostega vmesnika (za naprednejše uporabnike naj povem, da lahko kriptovalute "shortate" in zaslužite tudi v primeru, ko njihova vrednost pada), prav tako pa lahko vidite, kaj kupujejo drugi in kako so pri tem uspešni.

Da se ne boste čez kakšno leto ponovno tepli po glavi, se že danes odločite vsaj za BREZPLAČNO registracijo na eToro.com in spremljajte, kaj "kupujejo/prodajajo" drugi, ustvarite račun z navideznim denarjem ali izberite še najbolj zanimivo možnost – investirajte v kriptovalute, fenomen, ki ŠE VEDNO ustvarja nekajkrat višje donose od vseh v preteklosti poznanih investicij.

Če še niste, je zdaj zadnja priložnost – kliknite tukaj in se registrirajte na eToro.


* eToro ponuja tako vlaganje v delnice kot tudi v kriptovalute ter trgovanje s CFDji.
* Upoštevajte, da so CFD-ji zapleteni instrumenti, z visoko stopnjo tveganja, kjer je zaradi vzvoda možna hitra izguba denarja. 62% malih vlagateljev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji pri tem ponudniku. Razmislite, ali razumete, kako delujejo CFD-ji in ali si lahko privoščite, da tvegate izgubo denarja.
* Pretekli donosi niso jamstvo za bodoče donose.
* Kriptovalute so nestanovitni instrumenti, ki lahko v zelo kratkem časovnem okviru močno nihajo in zato niso primerni za vse vlagatelje. Razen s CFD-ji trgovanje s kriptovalutami ni urejeno in ga zato ne nadzoruje noben regulativni okvir EU.

Naročnik oglasnega sporočila je agencija I-splet.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 226
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin