Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
28. 6. 2017,
10.09

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Summit Motors

Foto: Summit Motors

Natisni članek

gospodarska vozila advertorial Ford

Sreda, 28. 6. 2017, 10.09

2 meseca, 1 teden

Kako brezplačno povečati svojo prepoznavnost na trgu?

Vsebino omogoča Summit Motors

Foto: Summit Motors

Tako da ob nakupu kombija prejmete še brezplačno vrhunsko polepitev vozila. Pri Fordu vedo, kako nadgraditi vaš posel – z dobrim oglasom, ki vas spremlja vedno in povsod!

Ford | Foto:

V marsikaterem poslu so kakovostna gospodarska vozila ključen del storitve. Tega se še posebej dobro zavedajo pri Fordu. Znotraj široke družine raznolikih modelov so zato oblikovali zmogljivo linijo vozil Ford Transit. Največji v svojem razredu furgon se ponaša z velikim tovornim prostorom do 15,1 kubičnega metra in prilagodljivo zasnovo, ki omogoča shranjevanje predmetov v dolžini do 4,2 metra (z nameščeno standardno pregrado).

REZERVIRAJTE SI TESTNO VOŽNJO!

Vozila so ojačena s ploščo polpriklopnika, ki zdrži do 3,5 tone, ter vrhunskimi motorji EcoBlue za večjo moč in manjšo porabo. S široko izbiro medosnih razdalj, slogov kabin, višin strehe, motorjev in še več Ford zagotavlja obsežen nabor možnosti, s katerimi lahko izbran model oblikujete po svojih željah. Ford Transit navdušuje v več različicah, in sicer v obliki kombija, kombi furgona, furgona, minibusa, šasije s kabino in šasije z dvojno kabino. Z največjo zmogljivostjo pri prevozu tovora, udobno in trpežno notranjostjo ter najboljšo porabo v svojem razredu pa vas bo odločno prepričal tudi srednje velik model Transit Custom – Kombi, Kombi Furgon ali Furgon!  

 

Kako do večje prepoznavnosti?

V enem preprostem koraku in brez vloženih dodatnih sredstev v oglaševanje. Ob nakupu gospodarskega vozila Ford namreč prejmete vrhunsko polepitev njegove zunanjosti po vaši meri in željah. S tem bo vaše vozilo postalo dinamičen in hitro prepoznaven oglas na štirih kolesih, ki vas bo spremljal vedno in povsod. Z naprednim pristopom boste dosegli do 96 odstotkov vaše ciljne skupine in na slovenskih avtocestah v povprečju peljali mimo več kot tisoč vozil na uro.

Pri Fordu dizajn izvedejo po vaših željah, za polepitev pa poskrbi profesionalno podjetje, ki s pomočjo inovativnih šablon ne poškoduje vozila.
Vaša polepitev bo zavarovana s štiriletnim jamstvom, s čimer boste mimogrede povečevali svojo prepoznavnost – tudi kadar ste na poti!

Ford | Foto:

REZERVIRAJTE SI TESTNO VOŽNJO!

In kako glas seže v deveto vas?

Spletite svojo zgodbo ter dejavnosti in uspeh s polepljenim vozilom predstavite v Fordovi spletni galeriji gospodarcev. Še več, z dobro zgodbo si lahko prislužite dodatno predstavitev v lastnem promocijskem videu in postanete njihov lokalni ambasador. Kot predstavnik Fordovih gospodarskih vozil boste brezplačno izpostavitev in dodatno pozornost ujeli ne samo na poti, temveč tudi na spletu in s pomočjo lokalnih medijev – za kar pri Fordu poskrbijo skupaj z vami.

S preprosto odločitvijo "kupiš kombi, dobiš polepitev" bo vaš posel dobil promocijo in zagon brez dodatnih finančnih vložkov.

Ford | Foto:

Več informacij na: ford-gospodar.si.

 

 

Ne spreglejte