Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
14. 8. 2018,
6.00

Osveženo pred

5 let, 8 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek bitcoin

Torek, 14. 8. 2018, 6.00

5 let, 8 mesecev

Če bi pred osmimi leti v bitcoin vložili sto dolarjev, bi danes imeli 200 milijonov

Oglasno sporočilo
Fortrade

Aprila 2010 je bila cena bitcoina 0,003 dolarja, zdaj je vreden več kot šest tisoč dolarjev. Če bi pred osemimi leti v bitcoin vložili sto dolarjev, bi danes imeli 200 milijonov.

Takoj ko je Wall Street začel posvečati več pozornosti bitcoinu, so se pojavili novi tekmeci v svetu kriptovalut, ki grozijo s preglasitvijo nekdanjega voditelja. Med njimi sta ethereum, ki zdaj pokriva 18 odstotkov skupne vrednosti vseh kriptovalut (bitcoin obsega 38 odstotkov), in litecoin.

Fortrade je za vse, ki jih zanima, kako trgovati s kriptovalutami, ali tiste, ki vlagajo v sebe in preprosto želijo razširiti svoje znanje, pripravil brezplačno e-knjigo Kako trgovati s ceno kriptovalut (CFD). Primerna je za vse ravni usposobljenosti in jo lahko prenesete prek spodnje povezave.

Fortrade | Foto:

V tem obdobju so številne države razglasile bitcoin kot legitimen. Na Japonskem so v zadnjem času številni trgovci na drobno omogočili nakup z bitcoinom. Tako je Japonska postala največji trg za bitcoin na svetu.

Bitcoin ni pod vplivom državnih vlad. Bitcoin se spremlja prek spletne javne evidence, znane kot blockchain. Končno število bitcoinov se oblikuje v procesu, imenovanem rudarjenje, ki pomeni reševanje kompleksnih matematičnih problemov.

Fortrade Ltd v Veliki Britaniji avtorizira in regulira FCA (Financial Conduct Authority) pod licenčno številko 609970.

Pogodbe o razliki v ceni (CFD) so proizvodi, ki temeljijo na finančnem vzvodu in imajo visoko raven tveganja za Vaš kapital, ker lahko cene za Vas hitro postanejo neugodne. Svoja sredstva lahko izgubite, vendar ne več, kot je bila višina vašega depozita. Ti proizvodi morda ne bodo primerni za vse stranke, zato morate biti prepričani, da ste razumeli tveganja, poiščite pa tudi neodvisen nasvet. To gradivo ni ne ponudba, ne povpraševanje in ne transakcija o kateremkoli finančnem instrumentu. Fortrade ne sprejme nobene odgovornosti za kakršnokoli uporabo teh komentarjev, pa tudi ne za posledice, ki lahko iz tega izvirajo. Ni nikakršnega zagotovila in ne jamstva o točnosti ali popolnosti teh podatkov. Zato vsaka oseba, ki ravna po njih, to dela popolnoma na lastno tveganje.

Naročnik oglasnega sporočila je Fortrade Limited.

Ne spreglejte