SiolNET. Posel danes Novice
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Bitcoin je od začetka leta dosegel rast za več kot 130 odstotkov

Bitcoin
Oglasno sporočilo

Od začetka leta in do danes je bitcoin dosegel rast za več kot 130 odstotkov, trenutna vrednost je več kot osem tisoč dolarjev.

Fortrade je za vse, ki bi se radi naučili, kako trgovali z bitcoinom, ali za vse tiste, ki enostavno želijo razširiti svoje znanje, pripravil brezplačno e-knjigo "Kako trgovati s ceno bitcoina" (tako imenovani CFD-ji). Knjiga je prilagojena vsem ravnem znanja in jo lahko prevzamete prek spodnje povezave.

Bitcoin

Kaj je bitcoin?

Bitcoin je vrsta digitalnega denarja (kriptovaluta). Tisto, po čemer se razlikuje od tradicionalnega denarja, je to, da ga ne nadzoruje nobena institucija, kar pomeni, da nobena banka ne nadzoruje vašega denarja. V aprilu leta 2010 je bila cena enega bitcoina 0,003 dolarja, medtem ko je bitcoin rekordno ceno dosegel v decembru leta 2017, ko je bila vrednost več kot 17 tisoč dolarjev.

Medtem je veliko držav razglasilo bitcoin za legalnega, kar je imelo pozitiven vpliv na njegovo ceno. Bitcoin ni pod vplivom vlad držav. Spremljajo ga z javnim spletnim zapisom, poznanim pod imenom "block chain". Končna številka bitcoinov je lahko proizvedena s procesom, ki se imenuje "rudarjenje", kar pomeni reševanje zapletenih matematičnih problemov. Ena od privlačnosti tega načina plačila je, da je plačevanje povsem anonimno.

Fortrade Ltd v Veliki Britaniji avtorizira in regulira FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.
CFD-ji so kompleksni instrumenti in nosijo visoko raven tveganja borzne izgube denarja zaradi uporabe finančnega vzvoda. 76 % maloprodajnih računov vlagateljev izgubi denar s tem ponudnikom. Razmisliti morate, ali razumete, kako deluje CFD, in ali si lahko privoščite veliko tveganje zaradi izgube denarja. Lahko izgubite ves denar, a ne več, kot imate na računu za trgovanje. Ti izdelki mogoče ne bodo primerni za vse stranke in zaradi tega morate biti prepričani, da ste razumeli tveganja, poiščite pa neodvisen nasvet. To ne predstavlja ne ponudbe, ne povpraševanja, ne transakcije glede kateregakoli finančnega instrumenta. Fortrade ne sprejeme nobene odgovornosti za katerokoli uporabo teh komentarjev, niti za posledice, ki lahko iz tega izhajajo. Nobenega zagotovila ni glede točnosti ali popolnosti teh podatkov. Zato vsaka oseba, ki ravna v skladu z njimi, to dela popolnoma na lastno odgovornost.

Naročnik oglasne vsebine je Fortrade.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin