Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
29. 5. 2015,
15.19

Osveženo pred

5 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

prosta delovna mesta križarka ladja

Petek, 29. 5. 2015, 15.19

5 let, 1 mesec

Iščete delo? Vas zanima delo na križarki?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Na križarkah te dni pospešeno iščejo delavce različnih profilov. Delo ponujajo natakarjem, skrbnikom ladijskega osebja, strežnikom v baru, hotelskim stevardom in otroškim animatorjem.

Zanimivo je, da so izobrazbene zahteve za vse naštete profile precej splošne. Med zahtevano izobrazbo so tako navedene različne stopnje izobrazbe: od dokončane poklicne šole oziroma tretje stopnje do končanega visokošolskega strokovnega programa in prve bolonjske stopnje izobrazbe.

Malo ali nič delovnih izkušenj, znanje angleščine je obvezno

Delodajalec, v tem primeru gre za mednarodno agencijo Employment Power, ki se ukvarja z iskanjem kadra za delo na ladji, od kandidatov pričakuje od nič do treh let delovnih izkušenj, poskusne dobe ni, znanje angleščine pa je obvezno.

Kandidati se ne morejo prijaviti za delo pri določeni ladijski družbi ali destinaciji, ampak je to stvar agencije, ki interesente za delo razporedi po križarkah različnih ladijskih družb (Royal Caribbean Cruises Limited, Azamara Club Cruises, Celebrity Cruises in druge) in na različnih destinacijah.

Opis delovnega mesta: od brezplačnega bivanja do potovanj

Za vse profile, ki jih agencija trenutno išče, je naveden enak opis delovnega mesta, in sicer so na spletni strani mojedelo.com zapisali, da delo poteka pri vrhunskih ladijskih družbah, da prinaša bogate izkušnje in nove veščine ter širitev znanja in obzorij skozi delo z različnim spektrom ljudi iz različnih kultur.

Omenjajo tudi okušanje turističnih doživetij, ki jih prinaša potovanje po ZDA, Karibskem otočju, Mehiki, Južni Ameriki, Mediteranu, Aljaski, Daljnem vzhodu in celo po Antarktiki. Kot pozitivno plat dela na križarki navajajo tudi brezplačno bivanje na ladji in neobdavčeno provizijo, ki jo prinaša napitnina.

Prijave sprejemajo prek spleta, informacije pa je mogoče dobiti prek telefona ali klasične pošte

Za delo na križarki se prek spletnega obrazca (ta je primeren za tiste, ki jih zanima delo natakarja) lahko prijavite do 28. junija 2015, za vse druge informacije pa se obrnite na agenta agencije Employment Power Ltd na naslovu USPINJAČA POSAO, Tkalčićeva 27, 10 000 Zagreb ali pokličite na telefonsko številko +385 1 3708 615.

Ne spreglejte