SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
0,53

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Od težaka do junaka

"Vsi lahko jokamo, pa zaradi tega ne bo nihče shujšal"

0,53

termometer

Od težaka do junaka

V komentatorski oddaji Od težaka do junaka so Jasna Kuljaj, Rok "The Preacher" Tomažin in Andrej Milutinovič poskrbeli za kar nekaj sočnih izjav, vsekakor pa jim ni manjkalo iskrenosti.

Andrej, Rok in Jasna so v komentatorski oddaji Od težaka do junaka so že izbrali svoje favorite, poskrbeli pa so tudi za veliko iskrenih in brezkompromisnih komentarjev. Seveda se je našel tudi prostor za šalo. Ko pa je beseda nanesla na življenjske zgodbe kandidatov v The Biggest Loser Slovenija, je Andrej priznal, da ga je najbolj presenetilo, da so vsi tekmovalci videti starejši, kot so.

"Realnost je kruta. Manj jesti in več trenirati"

Rok pa je po ogledu težkih zgodb vseeno brez olepševanja povedal svoje mnenje: "Ne glede na to, koliko se nam smilijo – realnost je kruta. Manj jesti in več trenirati. Vsi lahko jokamo, pa zaradi tega nihče ne bo shujšal."

"Meni se zdi, da je bistveno, da preklopiš s tega, da si žrtev, na to, da imaš možnost, da lahko sam nekaj spremeniš," je še dodal.

Andrej Milutinovič

"Najlažje je kriviti druge, večinoma pa si sami dajemo žlico v usta"

Andrej se je medtem povsem poistovetil z zgodbo tekmovalke Maje, ki je dno doživela, ko je morala v zabaviščnem parku zapustiti vlakec, saj se varovalo zaradi njene debelosti ni zaprlo. Andreju se je namreč v preteklosti zgodilo nekaj podobnega. Nekoč je tehtal 145 kilogramov in meni, da je živ dokaz, da je mogoče vse, če se hoče. "Najlažje je kriviti druge, večinoma pa si sami dajemo žlico v usta."

"Če imaš težave s seksom, jih imaš z vsem, a nihče ne govori o tem"

Komentatorje je posebno razveselila Iztokova žena, ki je prvič omenila težavno spolno življenje, če si poročen s predebelim človekom. Rok je bil nad njeno iskrenostjo navdušen. "Seks je najboljši občutek, kar jih lahko človek doživi," je zatrdil in dodal, da če imaš težave s spolnostjo, jih imaš tudi z ženo, z živčnostjo in vsem. A nihče ne govori o tem. "Zdaj pa pomisli, kako lahko pri 180 kilogramov sploh počneš kaj," se je vprašal.

Komentatorje lahko ujamete po oddaji The Biggest Loser Slovenija tudi v četrtek, petek in soboto.

 

Spremljajte The Biggest Loser Slovenija tudi na Facebooku in Instagramu, pridružite se debati z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin