SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
2,08

termometer

  • Messenger
  • Messenger
The Biggest Loser Slovenija

Kilogrami niso ovira: tako so se v vlogi manekenov in modelov znašli tekmovalci šova The Biggest Loser Slovenija #video

2,08

termometer

The Biggest Loser Slovenija

Tekmovalke so se sprehodile kot manekenke na ljubljanskem tednu mode, fantje pa so postali fotomodeli z zanimivimi vlogami. Kdo se je odrezal najbolje?

"Danes se je zdelo kot v sanjah. Katero dekle si tega ne bi želelo poskusiti vsaj enkrat v življenju?" so bila navdušena dekleta, ko so se v več izhodih sprehodila po modni brvi. Oblečena v elegantna oblačila in oblačila za prosti čas so se brez težav kosala s poklicnimi manekenkami. 

Fantje so jih spodbujali iz občinstva in se nato tudi sami preizkusili v malo drugačni modni zgodbi. Prelevili so se v fotomodele, vsak je predstavil svojo zgodbo. Kako so se vživeli?

Oddaja je na sporedu od ponedeljka do srede ob 21. uri in ob petkih ob 21. uri.
Šov The Biggest Loser Slovenija lahko podprete tudi na strani na Facebooku in se pridružite razpravi z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.
The Biggest Loser Slovenija Planet TV Presenečenje za tekmovalce: postali so del ljubljanskega tedna mode #video The Biggest Loser Slovenija Planet TV Christian se je zaradi nje odpovedal družini #video The Biggest Loser Slovenija Planet TV Gaja na skušnjavi: To je totalno ogabno #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin