SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
4,43

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Sabina tudi doma vztrajno topi kilograme

4,43

termometer

tbls
Foto: Osebni arhiv

Sabina tudi po odhodu iz šova The Biggest Loser Slovenija ni nehala hujšati, doma še naprej trenira in pričakuje, da bo do finala izgubila še najmanj šest kilogramov.

Ko se je Sabina poslovila iz šova The Biggest Loser Slovenija, se je tehtnica ustavila pri 106,1 kilograma, danes pa lahko ponosno pove, da tehta le še 96,1 kilograma. "Zdaj sem doma z družino, nisem več pod stresom in zato je tudi hujšanje precej lažje," je dejala Sabina, ki še naprej pridno trenira s trenerjem Janom, pri katerem je že v času šova zelo uživala na treningih.

Čeprav so doma skušnjave na vsakem koraku in bi jo lahko kaj hitro premamile, pa zatrjuje, da se vse od prihoda domov še ni pregrešila. "Nisem se, niti v času praznikov, do finala želim priti vsaj pod 90 kilogramov, potem pa tam nekje do poletja do 70 kilogramov in nato si želim kakšno leto vzdrževati konstantno težo," je polna načrtov Sabina, ki se velikokrat sliši s Kristjanom, s katerim se je že v času šova odlično razumela.

"Trenutno ni veliko časa za druženja, saj vsi vemo, da je do finala pomembna vsaka minuta. Vsi smo s svojimi družinami, kasneje pa bo zagotovo bolj sproščeno in več časa," je priznala in dodala, da zdaj lahko s svojo hčerko Aido veliko aktivneje preživlja čas. "Zdaj lahko z njo delam vse."

Do finala je še nekaj časa, Sabina je odločena, da bo izgubila še vsaj šest kilogramov, če ne še več, še bolj pa je odločena, da bo tudi po finalni oddaji vztrajala na zdravi življenjski poti, ki si jo je začrtala že v šovu.

Šov The Biggest Loser Slovenija je na sporedu od torka do petka zvečer na Planet TV.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 279
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin