SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
2,50

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Počilo med Indiro in Aleksandrom #video

2,50

termometer

indira
Foto: Planet TV

Ko so modra dekleta v šovu The Biggest Loser Slovenija povedala, da fantje vse bolj taktizirajo in da odnosi niso več harmonični, se je Aleksandar odločil, da bo zadevi prišel do dna.

Aleksandru odprt pogovor ob obisku Špele ni bil niti najmanj po volji, še bolj pa ga je zmotilo, da so dekleta dejala, da so fantje tukaj samo zaradi denarja. Ko je Špela zapustila hišo, se je odpravil v spalnico modrih deklet, da bi zadevi prišel do dna.

"Meni se zdi povsem logično, da ste se dekleta postavila skupaj, in logično je, da ti ne boš poslala Indire domov," je najprej dejal Mojci.

"Ne, ne, ni tako," ga je prepričevala Indira. 

A Aleksandar je na zadevo pogledal zelo praktično. "Ni nobenih napetosti, ampak zgolj preprosta matematika. Če prideta dekle in fant na eliminacije, bo avtomatsko dekle letelo ven," je bil jasen Aleksandar. "Tukaj ni nič slabonamernega. Ostanejo dva moška in tri dekleta in potem smo mi v takšni situaciji, kot ste zdaj ve."

[video: 66585 / ]

 

Indiro je zmotilo predvsem to, da se o dekletih govori za hrbtom in se stvari ne pove v obraz. "Če imaš kaj, potem mi to zdaj povej," je bila neposredna Indira. "Mene si izjemno prizadel, ko si dejal, da se nikoli nisem žrtvovala za skupino." "No, ali si se kdaj žrtvovala na skušnjavi?" jo je izzval Aleksandar. "Kako lahko to rečeš?" je bila osupla Indira. "Si šla kdaj sama jest na skušnjavi in noben drug?" jo je še naprej zbadal Aleksandar. Na koncu nista prišla prav daleč, dekleta in fantje pa še vedno ostajajo na nasprotnih bregovih.

Se bodo odnosi modrih spremenili ali bodo ostali razdeljeni?

Šov The Biggest Loser Slovenija je na sporedu od torka do petka zvečer na Planet TV, sledi pa komentatorska oddaja Od težaka do junaka.

Komentarji

1

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

  • rododendron / 03.12.2017. ob 21:52 +1 0

    Indira dela zdrahe, vali jih pa na druge. Ona hoče imeti komando nad vsemi, pa ji ne uspe, zato je postala napadalna in žaljiva do fanto, ki se ko ne pustijo. Brez mjih bi že davno letela iz šova. Bjonda, bjondasta.

    +1 0
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin