SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
2,78

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Od šova The Biggest Loser Slovenija se poslavlja Valerija

2,78

termometer

Valerija Jamnik
Foto: Planet TV

V tretji oddaji The Biggest Loser Slovenija se je morala od nadaljnjega tekmovanja posloviti Valerija Jamnik, ki se tako žal ne bo vselila v hišo. A Valerija ima še eno možnost.

"Naša trenerja je presenetilo, da si že bila na operaciji želodca in da si se znova zredila. Pregledala sta tudi posnetke z vseh predizborov in če bi ti operacijo želodca še lahko spregledala, pa tvojega posnetka s predizbora nista morala tolerirati," je v studiu takoj po Valerijinem izpadu povedala Špela.

Na predizboru je Valerija dejala, da navadno vztraja nekaj časa, pozneje pa izgubi motivacijo. Še posebej težko ji je hujšati med poletjem, ko se težko upre sladoledu in preostalim sladkarijam. Na predizboru je še dodala, da bo, če se ji ne bo uspelo prebiti v šov The Biggest Loser Slovenija, konec leta sama začela dieto. S tem ni pokazala dovolj močne želje, da bi ji uspelo prepričati trenerja in tako vsaj za zdaj ne odhaja v šov.

"Videti je, da na predizboru nisem bila dovolj prepričljiva. Jaz imam tako ali tako željo, da shujšam, in bom decembra poslala sliko, upam, da bom jaz tudi izgubila nekaj kilogramov," je v svoj zagovor povedala nekoliko razočarana Valerija.

tbls Foto: Planet TV

Valerija zdaj odhaja domov, na voljo pa ima tri tedne, da sama najde motivacijo in shujša osem kilogramov. Valerijo tako trenerja pričakujeta čez natanko tri tedne, da znova stopi na tehtnico in ju prepriča s svojo novo težo. Če ji uspe takšen podvig, jo bosta trenerja takoj vzela pod svoje okrilje. Če pa ji ne bo uspelo izgubiti kilogramov, se bo morala za vedno posloviti od šova The Biggest Loser Slovenija.

tbls Foto: Planet TV

Valerija ima težave s težo že vse od otroštva, po porodu pa so se težave s kilogrami še stopnjevale. Rada bi bila bolj aktivna in se z družino večkrat odpravila na kakšen sprehod, a ji bolečine v kolenih in slaba fizična kondicija za zdaj to preprečujejo. 

Leta 2010 se je odločila za operacijo želodca in shujšala 55 kilogramov. Takrat je bila zadovoljna s svojo postavo, a potem se je naenkrat vse ustavilo in njeni kilogrami so se znova začeli nabirati. Sledila so nova razočaranja in novo prenajedanje. 

Valerija Jamnik Foto: Planet TV Pred seboj vidi debelo žensko, ki ni zadovoljna s svojim telesom in se ga sramuje. Želi si, da bi bila končno samozavestna in da lahko oblekla moderna in oprijeta oblačila. Na plaži se ne želi več skrivati, ampak bi se rada samozavestno pokazala pred vsemi.

Spremljajte The Biggest Loser Slovenija tudi na Facebooku in Instagramu, pridružite se debati z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 35
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin