SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
1,50

termometer

 • Messenger
 • Messenger
Rok Tomažin - The Preacher, trener fitnesa

Od 62-kilogramskega "suhca" do mišičnjaka

1,50

termometer

Rok Tomažin - The Preacher je znan slovenski trener fitnesa, ki ga lahko spremljamo tudi v komentatorski oddaji Od težaka do junaka, kjer gosti z Jasno Kuljaj spremljajo napredek tekmovalcev v šovu The Biggest Loser Slovenija. Roku tako osebne kot fizične preobrazbe niso tuje, saj se je pred leti tudi sam odločil za korenito spremembo in iz "suhca" postal gora mišic.

Rok Tomažin

Rok Tomažin, ki ga poznamo pod vzdevkom The Preacher (Pridigar), pravi, da je njegova prižnica na Bledu, saj tam trenira. "Za pokoro pa ljudi naženem v izpadnem koraku okoli Blejskega jezera," se pošali. Garanje Roku, ki je poročen očka treh otrok, ni tuje. Tudi sam se je namreč pred leti znašel v veliki psihični krizi.

Mislil je, da se bo bolje počutil, če ne bo jedel

"Vem, kako je biti v brezupnem položaju," je povedal in dodal, da je nekoč tehtal 62 kilogramov. Mislil je, da se bo bolje počutil, če ne bo jedel. "No, motil sem se in to tudi priznam."

Rok Tomažin

"Fitnes me je rešil"

"Lahko bi rekel, da me je fitnes rešil. Imel sem možnost, da izberem tablete, depresijo in ležanje doma ali pa se odločim in naredim nekaj zase. In zdaj sem tukaj, živim svoje sanje," je povedal v komentatorski oddaji Od težaka do junaka, ki jo lahko spremljate od torka do petka po oddaji The Biggest Loser Slovenija.

[video: 65368 / ]

 

Spremljajte The Biggest Loser Slovenija tudi na Facebooku in Instagramu, pridružite se debati z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.

 

Komentarji

3

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • Anaa / 01.11.2017. ob 08:10 0 0

  Še vedno si rešuje samopodobo ... izbral si je katero pasmo psa? Na fotografiji pes v ospredju, otroka v ozadju in ob strani.

  0 0
 • Ana / 17.11.2017. ob 13:16 0 0

  Ah, dajta no, tip je super. Kar pove, pove prav, pa še zabaven je, in brez dlake na jeziku. Andrej je bolj umirjen, Tomaž pa čustveno reagira. Če je kdo "annoying", sta to Kuljajka in Urška.

  0 0
 • Maksimvs / 13.10.2017. ob 07:08 0 - 1

  Model je annoying af!

  0 - 1
delitve: 143
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin