SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
8,65

termometer

  • Messenger
  • Messenger
The Biggest Loser Slovenija

Gaja zaprla usta zlobnim jezikom #foto

8,65

termometer

The Biggest Loser Slovenije
Foto: Instagram

Gaja Rozman, finalistka šova The Biggest Loser Slovenija, je vsem zlobnim jezikom, ki so namigovali, da se bo po koncu šova vrnila na stara pota, dokončno zaprla usta. Gaja še naprej pridno trenira, nad njenim napredkom pa je navdušena tudi priljubljena trenerka Nataša Gorenc.

The Biggest Loser Slovenije Planet TV Gaja iz The Biggest Loser Slovenija se je pokazala v kopalkah #foto

Nataša je na Instagramu delila fotografijo s skupnega treninga in zraven zapisala, da je Gaja med šovom sicer res potrebovala malce več spodbude za treninge in pravilno prehrano, po koncu šova pa je po njenem mnenju resnično dojela, da je to zanjo edina prava pot. Nataša je na svojo varovanko zelo ponosna, saj zdaj res daje vse od sebe, ker se zaveda, da rezultati ne pridejo čez noč in zato se na treninge z Natašo vozi celo iz Tržiča v Ljubljano.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The journey continues!👏👏👏 V šovu se je na trenutke upirala, ampak je tale naša Gajči dojela, da ji hočem samo dobro! Zdaj pa se pripelje iz Tržiča v Ljubljano na trening, ker me tolk pogreša, pravi! 🙉🙈🤣 Jst pa njo, dete naše! Samo tako naprej! Ponosna sem, da je gibanje postalo del njenega vsakdana in da v njem uživa! Pomembno se mi zdi, da se je začela zavedati, da rezultati ne pridejo zlahka in da je odpovedovanje del procesa, kot tudi življenja nasploh! To, da je borka, pa je že večkrat dokazala! In da zna najbolj stisnit takrat, ko ji gre za nohte! Tako da verjamem vate še naprej! Maš to Gajči!💜 @gaja_rozman @biggestloserslo #contestant #biggestloserslo #transformation #motivation #live #life #to #the #fullest #trust #the #process #love #what#you #do#gymbynatasa

A post shared by Natasa Gorenc (@gymbynatasa) on

Na koncu je Nataša finalistki šova The Biggest Loser Slovenija namenila še nekaj spodbudnih besed: "To, da je borka, je že večkrat dokazala! In da zna najbolj stisniti takrat, ko ji gre za nohte! Tako da verjamem vate še naprej! Maš to, Gajči!" 

Spremljajte nas tudi na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin