SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
0,51

termometer

  • Messenger
  • Messenger
The Biggest Loser Slovenija

Nataša ob ponovni zmagi rdeče ekipe: Da sem ponosna, ni dovolj močna beseda #video

0,51

termometer

The Biggest Loser Slovenija

Zmago na tokratnem izzivu so si prislužili rdeči, ki so za nagrado prejeli masažo in imuniteto za enega svojih članov na naslednjem izločanju.

Tokratni izziv je bil eden najtežjih, in to ne le zaradi telesne vzdržljivosti, ampak predvsem zaradi vztrajnosti, ki so jo morali imeti tekmovalci v glavi. Vsak tekmovalec je iz kupa 400 kilogramov uteži izbral tisto, za katero je bil prepričan, da jo bo zmogel obdržati na ramenih pol ure. Moški so šli v igro bolj pogumno, dekleta pa bolj razumno. Na koncu je razumna odločitev, ki je prevladovala med rdečo skupino, prinesla zmago. 

The Biggest Loser Slovenija Modri so obdržali 40 kilogramov od naloženih 110, rdeči pa so si naložili 120 kilogramov in jih toliko tudi držali do konca. "Nisem le ponosna, to je premila beseda. Sem preponosna," je bila navdušena Nataša. Kako so potekale zadnje peklenske minute najtežjega izziva doslej in kako so se rdeči razveselili zmage, si poglejte v spodnjem videoposnetku.

Rdeča ekipa je za nagrado prejela masažo in imuniteto za enega člana svoje ekipe, ki ga bodo izbrali tekmovalci sami. Modra Janova ekipa, pa je ostala že drugič poražena. Njihova kazen je bilo opravljanje družbenokoristnega dela v Arboretumu Volčji Potok.

The Biggest Loser Slovenija

Oddaja je na sporedu od ponedeljka do srede ob 21. uri in ob sobotah ob 20. uri.
Šov The Biggest Loser Slovenija lahko podprete tudi na strani na Facebooku in se pridružite razpravi z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.
The Biggest Loser Slovenija Planet TV Sramežljivi Denis razkril svoj fetiš: Rad imam velike melone ... #video The Biggest Loser Slovenija Planet TV V šovu je morala posredovati nujna zdravniška pomoč #video The Biggest Loser Slovenija Planet TV Tekmovalce čaka peklenski izziv #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 73
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin