SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
3,75

termometer

 • Messenger
 • Messenger

Mojca povsem razjezila Natašo: Mojca, kar pojdi, sploh ti ni treba več trenirati #video

3,75

termometer

tbls
Foto: Planet TV

V tem tednu bodo tekmovalci v šovu The Biggest Loser Slovenija trenirali pod budnim nadzorom obeh trenerjev in ne v skupinah, kot so bili navajeni do zdaj. Vse pa se zdi, da je Mojca tik pred finalom vrgla puško v koruzo. 

Do finala je ostalo še čisto malo, a zdi se, da se je Mojca že povsem vdala, saj je na treningu dejala, da je prepričana, da gre v petek domov. Nataša je bila ob njenih besedah povsem šokirana in nikakor ni mogla sprejeti, da se je Mojca predala povsem brez boja. "Mojca, to me tako zelo razjezi. Ko slišim, da rečeš, do takrat grizeš, potem pa konec. Ne, grizla boš vse življenje, daj si to v glavo," ji je pred treningom dejala Nataša.

[video: 67182 / ]

"Grizla boš tudi doma, za koga pa to delaš, a morda to delaš za nas? Za sebe delaš," ji je jezno dejala Nataša, a to Mojco ni kaj dosti motiviralo in je brez večjega žara v očeh dejala, da ve, da gre ta teden domov. "Zakaj govoriš te neumnosti, da greš ta teden domov? Potem pojdi pa že zdaj in ti sploh ni treba trenirati."

Bo Mojci po takšnem Natašinem govoru uspelo najti motivacijo, da bo v šovu ostala vse do finala, ali bo povsem popustila in v petek odšla iz hiše?

Šov The Biggest Loser Slovenija je na sporedu od torka do petka zvečer na Planet TV.

Komentarji

2

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • tomii / 04.01.2018. ob 13:01 +1 0

  Ne glede na to kako stroga je Nataša, hoče vsem samo dobro. nihče ni nikogar silil v šov, prišli so da shujšajo, sam da se pa ena kmetavzarca ji posmehuje in norce dela je pa nezaslišano, že zarad tega mi mogla it ven ker ima katastrofalen odnos do drugih tekmovalcev.

  +1 0
 • rododendron / 03.01.2018. ob 18:16 0 - 2

  S kakšno pravico se Nataša tako obnaša do tekmovalcev, s histeričnim dretjem med treningi destamulira tekmovale?

  0 - 2
delitve: 224
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin