SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
0,15

termometer

  • Messenger
  • Messenger

"Moja zlata babica se bo od sreče zjokala"

0,15

termometer

Vanesa Mesarec
Foto: Planet TV

V tretji oddaji The Biggest Loser Slovenija smo spoznali tudi prikupno Vaneso Mesarec, ki si želi, da bi se končno lahko vrnila na plesni parket in zaplesala na ulici.

Neška prihaja iz športne družine. Vsi razen nje – celo mama – se ukvarjajo z rokometom. Pravkar se je razšla s fantom, a razlog tokrat niso bili kilogrami, ampak se preprosto ni želela preseliti k njemu na kmete. Dela kot pomočnica kuharja, je pa nekoč že vodila svoj kozmetični salon. V prostem času se rada zavrti pri folklornem društvu, v še bolj oddaljenih časih pa je trenirala hip hop. Morda je prav ta ples tisto, kar bi najraje počela po tem, ko bo izgubila nekaj teže. "Vsi moji me zelo podpirajo, najbolj pa moja zlata babica, ker ima tudi sama težave s kilogrami. Vem, da ko bom prišla ven in bom shujšala, bo ona tista, ki se bo zjokala od sreče."

Moti jo, da si v izložbah zaman ogleduje prelepe obleke, za katere nikoli ne more najti svoje številke.  Nekoč je že uspešno izgubila deset kilogramov s pomočjo osebnega trenerja, ki pa je bil za kaj več do nje čisto preveč prijazen. In je odnehala. "Že od nekdaj imam težave s širokimi boki in zadnjico, zato sem deležna tudi veliko žalitev."

 

[video: 65400 / ]

 

Upa, da se bo družini že kmalu pridružila na športnih igriščih, kjer bodo lahko skupaj igrali rokomet in aktivno preživljali čas.

 

[video: 65401 / ]

 

Vanesa ne hujša za nikogar, v šov je šla izključno in samo zaradi sebe. Želi si postati samozavestna in nova Vanesa. Ve, da se ji je ponudila odlična priložnost, ki je nikakor ne želi izpustiti iz rok.

 

[video: 65402 / ]

 

Spremljajte The Biggest Loser Slovenija tudi na Facebooku in Instagramu, pridružite se debati z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin