SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
0,51

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Od težaka do junaka

Željkić: Samozavesten nisem bil nikoli, sem bil pa samozadovoljen #video

0,51

termometer

The Biggest Loser Slovenije

Za tekmovalce v šovu The Biggest Loser Slovenija je doktor Golouh pripravil prav posebno predavanje o samozavesti in samopodobi. Na to temo pa so se razgovorili tudi komentatorji oddaje Od težaka do junaka in smeha ni manjkalo.

Osebni trener Andrej Milutinovič je v oddaji Od težaka do junaka izrazil mnenje, da imajo južnjaški narodi sicer več samozavesti, kot je imamo Slovenci. Voditeljica oddaje in sokomentator sta se z njim v celoti strinjala, čeprav je Željkić zase povedal, da nikoli ni bil ravno preveč samozavesten, je pa bil samozadovoljen. Več v videu. 

Komentatorsko oddajo Od težaka do junaka si na Planetu lahko ogledate ob torkih, sredah in petkih po oddaji The Biggest Loser Slovenija.
Šov The Biggest Loser Slovenija lahko podprete tudi na strani na Facebooku in se pridružite debati z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.
  The Biggest Loser Slovenija Planet TV Jasna dobila konkurenco: je to nova voditeljica? #video The Biggest Loser Slovenija Planet TV Jasna Indiri: V nasprotju z Instagramom si v živo še zmeraj lepo zalita #video The Biggest Loser Slovenije Planet TV Jasna: Zaželela sem si, da bi me oplodil in zgodilo se je! #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin