SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
1,38

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Od težaka do junaka

Jasna: Zaželela sem si, da bi me oplodil in zgodilo se je! #video

1,38

termometer

The Biggest Loser Slovenije

Po včerajšnji oddaji The Biggest Loser Slovenija so zares pestro dogajanju v šovu pokomentirali tudi komentatorji v oddaji Od težaka do junaka. Med oddajo pa je voditeljica Jasna Kuljaj posvarila gledalce, da je včasih treba paziti, česa si želijo.

V resničnostnem šovu The Biggest Loser Slovenija sta se ekipi modrih in rdečih pomerili v plavalnem izzivu. Boljši so bili rdeči, ki so za kazen dobili trening boksa z Indiro Ekić, medtem ko so modri za kazen odšli s Henrikom na Šmarno goro. Tam je tudi znameniti zvonec želja in voditeljica Jasna Kuljaj je z dvema primeroma potrdila, da ta zvonec zares deluje.

Najprej ji je pomagal, da je uspešno diplomirala, drugič pa, ko se je tja odpravila skupaj s fantom in si rekla: "Ta bi bil pa kar dober 'foter'. Kaj če bi me ta kar zaplodil? Potem sem pozvonila in že čez pol leta sem bila noseča. Tako da pazite, ko zvonite na Šmarni gori!" Več pa v spodnjem videu.

Komentatorsko oddajo Od težaka do junaka si na Planetu lahko ogledate ob torkih, sredah in petkih po oddaji The Biggest Loser Slovenija.
Šov The Biggest Loser Slovenija lahko podprete tudi na strani na Facebooku in se pridružite debati z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.
The Biggest Loser Slovenije Planet TV Željkić ponudil slike gole Jasne Kuljaj #video Planet TV Planet TV Jasna: Pujsi se bolj pogosto predajajo strastem kot midva z možem #video Od težaka do junaka Planet TV Nenavadna grožnja Jasni Kuljaj: Vso te bom "pošprical"! #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin