SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
9,23

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Jasna: Pujsi se bolj pogosto predajajo strastem kot midva z možem #video

9,23

termometer

Planet TV

V oddaji Od težaka do junaka komentatorji poleg seciranja dogajanja v šovu The Biggest Loser Slovenija radi razkrijejo tudi kakšno pikantno podrobnost iz svojega zasebnega življenja.

Ker so v oddaji The Biggest Loser Slovenija, kot kaže, začele preskakovati ljubezenske iskrice med Gajo in novim tekmovalcem Gregorjem, so v ljubezenske debate zašli tudi komentatorji oddaje Od težaka do junaka.

The Biggest Loser Slovenije Planet TV Indira: Zdaj več seksam in si v postelji tudi več dovolim #video

Najprej se je o posteljnih aktivnostih pred in po hujšanju razgovorila Indira, ob prizorih prašičev iz živalskega vrta pa se je na to temo navezala še voditeljica oddaje Jasna Kuljaj in s povedanim dodobra nasmejala sokomentatorja Indiro in Nejca. Več v videu.

Komentatorsko oddajo Od težaka do junaka si na Planetu lahko ogledate ob torkih, sredah in petkih po oddaji The Biggest Loser Slovenija.
 Šov The Biggest Loser Slovenija lahko podprete tudi na strani na Facebooku in se pridružite debati z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.
The Biggest Loser Slovenije Planet TV Indira: Vsi fantje bi morali v vojsko #video Od težaka do junaka Planet TV Indira pripravila veliko presenečenje, nato pa sprejela zahteven izziv #video Petra Pintarič, Indira Ekić Trendi Indira je Petro spravila na mariborsko Kalvarijo: Izmučila sem jo do konca #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin