SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
8,03

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Od težaka do junaka

Jasna Indiri: V nasprotju z Instagramom si v živo še zmeraj lepo zalita #video

8,03

termometer

The Biggest Loser Slovenija

Jasna Kuljaj je v oddaji Od težaka do junaka pokomentirala postavo Indire Ekić, ta pa se je v zagovoru ujela celo v obljubo, ki jo je kasneje obžalovala. 

"Tudi ti si še zmeraj kar lepo zalita. Instagram kaže drugače, a jaz v živo vidim marsikaj," je voditeljica oddaje Od težaka do junaka Jasna Kuljaj brez dlake na jeziku pokomentirala postavo Indire Ekić. Svetlolaska ji je sprva malce osupla odvrnila, da se v svoji koži dobro počuti, nato pa po nesreči sprejela precej "razgaljeno" stavo. Kakšen je bil Indirin odziv in kaj je obljuba, si poglejte v spodnjem videoposnetku.

Komentatorsko oddajo Od težaka do junaka si na Planetu lahko ogledate ob torkih, sredah in petkih po oddaji The Biggest Loser Slovenija.
Šov The Biggest Loser Slovenija lahko podprete tudi na strani na Facebooku in se pridružite debati z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.
The Biggest Loser Slovenije Planet TV Jasna: Zaželela sem si, da bi me oplodil in zgodilo se je! #video The Biggest Loser Slovenija Planet TV Henrik bo postal osebni trener! #video The Biggest Loser Slovenije Planet TV Željkić ponudil slike gole Jasne Kuljaj #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin