SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
1,65

termometer

  • Messenger
  • Messenger
The Biggest Loser Slovenija

Kdo bodo novi Boštjan, Indira in Henrik?

1,65

termometer

Casting Biggest Loser Slovenija
Foto: Planet TV

Lov na nove junake druge sezone uspešnega šova The Biggest Loser Slovenija je v polnem teku, na avdicijah smo že spoznali prve kandidate, ki bi radi shujšali in spremenili svoje življenje, kot je to uspelo Indiri, Bojanu, Aleksandru, Iztoku in drugim, ki so nas navdušili v prvi sezoni.

Druga sezona šova The Biggest Loser Slovenija, ki ni spremenil življenja le tekmovalcem, ampak tudi marsikateremu gledalcu, ki se je odločil vzeti stvari v svoje roke in spremeniti svoje slabe razvade v nov, zdrav življenjski slog, je pred vrati. Z zadnjimi prijavami množično hitijo številni kandidati z vseh vetrov, z različnimi življenjskimi zgodbami, a vsi z istim ciljem: popolno preobrazbo življenja. Naj spomnimo, da so nekateri lanski junaki spremenili tudi svojo osebnost in tako zažareli ne le na zunaj, ampak tudi navznoter.

Ob pomoči vrhunskih trenerjev, zdravnikov in dietetikov bo največja izguba ponovno prinesla še veliko glavno nagrado, ki bo zmagovalcu pomagala zaživeti novo življenje.

The Biggest Loser Slovenija Foto: Planet TV

Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 031 689 197 ali elektronskem naslovu: biggestloser@planet-tv.si.

Želite tudi vi sodelovati v naslednji sezoni The Biggest Loser Slovenija in se potegovati za glavno nagrado? Prijave sprejemamo na biggestloser@planet-tv.si.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 131
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin