Kdo bodo novi Boštjan, Indira in Henrik?

Lov na nove junake druge sezone uspešnega šova The Biggest Loser Slovenija je v polnem teku, na avdicijah smo že spoznali prve kandidate, ki bi radi shujšali in spremenili svoje življenje, tako kot je to uspelo Indiri, Bojanu, Aleksandru, Iztoku in drugim, ki so nas navdušili v prvi sezoni.

Kdo bodo novi Boštjan, Indira in Henrik?
Foto: Planet TV

Druga sezona šova The Biggest Loser Slovenija, ki ni spremenil le življenja tekmovalcev, ampak tudi prenekateremu gledalcu, ki se je odločil vzeti stvari v svoje roke in spremenil svoje slabe razvade v nov, zdrav življenjski slog, je pred vrati. Z zadnjimi prijavami množično hitijo številni kandidati z vseh vetrov, z različnimi življenjskimi zgodbami, a vsi z istim ciljem: popolna preobrazba življenja. Naj le spomnimo, da so nekateri lanskoletni junaki prebudili tudi svojo osebnost in tako zažareli ne le na zunaj, ampak tudi na znotraj.

Ob pomoči vrhunskih trenerjev, zdravnikov in dietetikov bo največja izguba ponovno prinesla še veliko glavno nagrado, ki vam bo pomagala zaživeti novo življenje.

The Biggest Loser Slovenija Foto: Planet TV

Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 031 689 197 ali elektronskem naslovu: biggestloser@planet-tv.si.

Želite tudi vi sodelovati v naslednji sezoni The Biggest Loser Slovenija? Se potegovati za glavno nagrado? Prijave sprejemamo na biggestloser@planet-tv.si

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno