Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
25. 3. 2019,
8.25

Osveženo pred

5 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,15

Natisni članek

The Biggest Loser Slovenija hujšanje Od težaka do junaka

Ponedeljek, 25. 3. 2019, 8.25

5 let

Kako je Heleni Jereb uspelo izgubiti 30 kg?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,15

"V marcu 2016 sem dosegla popolno dno. Imela sem 110 kilogramov, začela so me boleti kolena, pri samo nekaj korakih po stopnicah sem bila popolnoma zadihana in pričela sem se spraševati: Helen, do kod boš zlezla, imaš komaj 42 let? Kaj je s tabo? Ogromno življenja imaš še pred seboj. A je to resnično življenje, ki ga želiš živeti? Ustavi se in dovoli, da začne sijati tvoj diamant, ki se skriva globoko v tebi. Vse, kar moraš storiti, je, da stopiš končno iz svoje cone udobja, ga zbrusiš, oblikuješ in mu dovoliš priti na površje."

Nume Slima | Foto:

Moja izkušnja na poti preobrazbe, katere pomemben del je nuMe slim prehrana, je bila odlična. Prvih nekaj tednov, ko sem bila izključno na prehrani nuMe, mi ni bilo treba razmišljati, kaj si bom pripravljala za obroke in kaj kupovala v trgovini, ni mi bilo treba preštevati kalorij, saj sem z vsakim obrokom nuMe natanko vedela, koliko beljakovin, ogljikovih hidratov in maščob sem zaužila ter, kar je bilo najbolj pomembno, sem dobivala vse potrebne vitamine in minerale, torej mi ni bilo treba dodajati nobenih prehranskih dodatkov.

Pa še vsi obroki nuMe vsebujejo kolagen in se mi ni bilo treba bati, da bo moja koža povešena tudi po 30 izgubljenih kilogramih.

Poudariti moram, da nisem bila nič lačna kljub temu, da ima vsak obrok le nekaj čez 100 kalorij, želodec se mi je močno skrčil, kilogramčki pa so kar izginjali. Počasi, po osmih tednih, sem začela kombinacije s preostalo zdravo prehrano in Tamarini nasveti o zdravih živilih in branju deklaracij so mi še kako odprli oči o živilih, ki sem jih kupovala vsa ta leta.

Nume Slima | Foto: Malo več organizacije je bilo potrebne, saj sem vnesla dva svoja obroka. Glede na to, da imam precej terensko delo, sem si kupila posodo za prenašanje hrane, vsakodnevno si zgodaj zjutraj skuham kosilo, ki ga odnesem s seboj. Preostale obroke nuMe; ploščice, shake, juhice pa imam skrbno spravljene v ljubkem nuMe kovčku in vedno s seboj. Lotila pa sem se tudi nalog "online coachinga", ki so del NBG Plana, ki sem ga prejela ob paketu prehrane nuMe.

Ključ, ki vam ga želim predati, je, da je moja izkušnja z nuMe več kot "vitkenje", kot mu jaz rečem, ravno zato se nuMe razlikuje od preostalih, saj ponuja celovit pristop, ki mu jaz rečem notranje in zunanje "vitkenje", hoja po poti do čarobne notranje skrivnosti – do svojega diamanta ...

Odkrivaš delčke sebe, za katere veš, da spijo nekje globoko v tebi, seveda jim pri tem procesu dovoliš, da pridejo na površje, in to je sestavina, ki ti da moč, da se ti zdi, da lahko dosežeš čisto vse in si ustvariš življenje, o katerem si vedno sanjala.

Za postavljanje ciljev, ki so se zdeli še tako nemogoči, dobiš motivacijo in vero vase, ustvarjaš svojo novo podobo, novo življenje, novo poslovno kariero, polno strasti in poslanstva, vrhunske projekte, ki jih želimo, vrhunske partnerske, prijateljske in starševske odnose, predvsem pa ljubeč odnos do same sebe. NOVA JAZ ...

Helena Jereb, 45 let


Naročnik oglasne vsebine je MSI SVETOVANJE, D. O. O.

Ne spreglejte