SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
0,75

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Od težaka do junaka

Jasna, Rok in Andrej so izbrali svoje favorite

0,75

termometer

Od težaka do junaka

Za nami je prva komentatorska oddaja Od težaka do junaka, ki jo je v družbi mišičnjakov Andreja Milutinoviča in Roka Tomažina vodila Jasna Kuljaj. Trojica je v prvi oddaji izbrala tudi svojega favorita med tekmovalci.

Rok "The Preacher" se je odločil, da najbolj verjame v Majo. Prepričala ga je z odločnostjo, ker je rekla, da bo naredila vse, poleg tega pa jo žene tudi maščevanje in maščevanje je sladko, pravi Rok. "Realna je. Pove tako, kot je."

Če je Henrik diplomiral iz prava, bo tudi shujšal

Andrej pa meni, da bo zmagal Henrik, saj je že kar nekajkrat preživel obdobje hujšanje in ponovnega nabiranja kilogramov. "Zdaj bo mogoče pod pritiskom vse Slovenije spet shujšal in šel do konca, ker ga bo vsa Slovenija gledala," je še dodal in dodaten razlog našel tudi v Henrikovi izobrazbi. Za diplomo iz prava moraš namreč biti zelo predan in če je lahko vztrajal pri tem, lahko tudi pri hujšanju.

Jasni se zdi najbolj motiviran najtežji tekmovalec

Jasna medtem stavi na Aleša, ker ima največ kilogramov in se ji zdi najbolj motiviran. A zmago bi sicer najbolj privoščila Emini, saj se je zelo poistovetila z njeno zgodbo o babici, ki je bila njena največja zaupnica. Privoščim ji, da bi naredila pevsko kariero, privoščim ji, da ta glas pride ven iz tega telesa."

[video: 65368 / ]

Komentatorsko oddajo Od težaka do junaka ujemite po šovu The Biggest Loser Slovenija v četrtek, petek (ob 22.20) in soboto (ob 21.20).

Spremljajte The Biggest Loser Slovenija tudi na Facebooku in Instagramu, pridružite se debati z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 49
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin