SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
2,48

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Andrej Milutinovič, fitnes prvak in komentator oddaje Od težaka do junaka

Imel je 145 kilogramov, v treh mesecih je shujšal za 40 kilogramov

2,48

termometer

Andrej Milutinovič, ki ga bodo lahko gledalci bolje spoznali v komentatorski oddaji Od težaka do junaka, v kateri bomo spremljali dogajanje v The Biggest Loser Slovenija, zelo dobro ve, kako je biti predebel, popolnoma spremeniti svoje življenje in shujšati.

Andrej Milutinovič

Pri petnajstih letih je imel Andrej Milutinovič kar 145 kilogramov in zelo dobro razume pot, ki jo morajo prehoditi tekmovalci The Biggest Loser Slovenija, saj jo je prehodil tudi sam. Odločil se je, da bo popolnoma spremenil svoje prehranjevalne navade in v treh mesecih shujšal za 40 kilogramov ter obrnil nov list v življenju in postal celo fitnes prvak. Zdaj je osebni trener, delal pa je z mnogimi znanimi osebnostmi, tudi s Severino in Jasno Kuljaj. Pravi, da je to zanj sanjska služba.

Andrej je nedavno na družbenih omrežjih objavil tudi fotografijo iz mladosti, pod katero je opisal svojo zgodbo.

Andrej z Rokom Tomažinom, znanim pod vzdevkom The Preacher, skupaj z voditeljico Jasno Kuljaj komentira dogajanje v šovu The Biggest Loser Slovenija. Komentatorsko oddajo Od težaka do junaka spremljajte od srede do petka ob 22.40 ter v soboto po The Biggest Loser Slovenija.

[video: 65368 / ]

Spremljajte The Biggest Loser Slovenija tudi na Facebooku in Instagramu, pridružite se debati z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 202
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin