Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
13. 11. 2017,
17.30

Osveženo pred

6 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,60

Natisni članek

The Biggest Loser Slovenija

Ponedeljek, 13. 11. 2017, 17.30

6 let, 5 mesecev

Henrik: Kristjan me živcira 24 ur na dan, sedem dni v tednu #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,60
tbls

Kristjan in Henrik imata v šovu The Biggest Loser Slovenija že nekaj časa težave, njun odnos je daleč od popoldnega, Henrik pa Kristjanove "govore" vse težje prenaša.

Henrik in Kristjan imata za seboj že kar nekaj "kratkih stikov" in vsem v hiši je jasno, da se ne prenašata najbolje. Še najhuje je bilo, ko sta se stepla v shrambi, njun pretep pa je takrat odmeval še nekaj dni. Na koncu je Iztok uspel nekoliko umiriti žogo, zdaj pa kot kaže njun odnos znova postaja vse bolj napet.

 

Tokrat je počilo na treningu, medtem ko je Henrik treniral z boksarsko vrečo, ga je Kristjan izzival, da naj si preprosto predstavja, da je boksarska vreča pravzaprav Kristjan. "Ja, Kiki me mori 24 ur na dan, sedem dni v tednu," je bil vsega skupaj naveličan Henrik. "Pride sredi noči v sobo in se dere Henrik, Henrik in mi začne nekaj brezveze govoriti."

Ko je na treningu postajalo že povsem nevzdržno, je Henrik Kristjanu zabrusil, če je lahko vsaj malo tiho. "Kikija sem na treningu prosil, če je lahko vsaj pet minut tiho in zdržal je točno minuto in pol," je jezno dejal Henrik.

Kristjan se na drugi strani ne obremenjuje preveč in vse skupaj bolj kot ne jemlje bolj za šalo. "Henrikova želja, da mene vrže ven pomeni, da mora on več shujšati in biti bolj priden in obratno, vzajemna je ta zadeva. Tako da jaz mislim, da se s tem 'prcanjem' vzajemno motivirava," je bil jasen Kristjan.

Bosta fanta uspela zdržati drug z drugim? Le kdo bo zdaj umirjal žogo v ekipi rdečih in kdo bo prevzel vlogo motivatorja?

Šov The Biggest Loser Slovenija je na sporedu od torka do petka zvečer na Planet TV, sledi pa komentatorska oddaja Od težaka do junaka.

Spremljajte The Biggest Loser Slovenija tudi na Facebooku in Instagramu, pridružite se debati z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.
Ne spreglejte