SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
3,72

termometer

  • Messenger
  • Messenger
The Biggest Loser Slovenija

Grd padec Valterja: spet posredovanje reševalne službe #video

3,72

termometer

The Biggest Loser Slovenija

Tekmovalci šova The Biggest Loser Slovenija so se tokrat odpravili na zelo zanimiv športni izziv. Vse skupaj pa se ni končalo najbolje za Valterja, ta je na ledu izgubil stik s podlago in grdo padel.

Curling je moštveni šport, podoben balinanju, le da se ga igra na ledu s težkimi nabrušenimi kamni, ki jih tekmovalci usmerjajo tudi s pripomočki, podobnimi metlam. S tem nenavadnim, a zelo zanimivim športom so se tokrat spoznavali tudi tekmovalci šova The Biggest Loser Slovenija.

The Biggest Loser Slovenija

Ko je po uvodnih inštrukcijah Valter prvič poskusil vreči kamen, mu je zdrsnilo in je zelo grdo padel. Na pomoč mu je hitro priskočila reševalna služba. Tožil je namreč, da si je poškodoval koleno. Nekaterim sotekmovalcem se je Valter smilil, drugi pa so prepričani, da je padec samo zaigral.

Ali je Valter padec res odigral, lahko presodite s pomočjo spodnjega videa. Kako se je vse skupaj razpletlo, pa preverite v nocojšnji oddaji The Biggest Loser Slovenija ob 21. uri na Planetu.

Oddaja je na sporedu od ponedeljka do srede ob 21. uri in ob petkih ob 20. uri.
Šov The Biggest Loser Slovenija lahko podprete tudi na strani na Facebooku in se pridružite razpravi z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.
The Biggest Looser, izločanje 22. marec Planet TV Denis: Imam igralske ambicije #video #intervju The Biggest Loser Slovenija Planet TV Denis izpolnil obljubo in postal kratkolasec #video The Biggest Loser Slovenija Planet TV Šov zapušča Denis #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin