SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
0,03

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Dunking Devils: Obisk fitnesa svetujemo vsem, ki se po dolgotrajni odsotnosti vračajo v športno aktivnost

0,03

termometer

The Biggest Loser Slovenija |  | Foto: Dunking Devils
Foto: Dunking Devils

Guinnessovi rekorderji in ponosni ambasadorji Slovenije radi delijo svoje izkušnje z drugimi. Zato so predlani decembra odprli trampolin park WOOP! Ljubljana, letos pa ob svoji 10. obletnici pripravljajo adrenalinski spektakel v Hali Tivoli.

Dunking Devils, svetovno znana akrobatska skupina, ki ima za sabo že več kot 1800 nastopov v kar 47 državah sveta, letos praznuje 10. obletnico svojega delovanja. Akrobati so znani po svojih dih jemajočih nastopih ter po odštekanih viralnih videih, ki jih je videlo že več kot 100 milijonov ljudi po vsem svetu. Letos so nastopili tudi na praznovanju kitajskega novega leta, ki ga je po TV spremljalo kar 2 milijardi gledalcev.

The Biggest Loser Slovenija | Foto:

Fantje in dekleta se že intenzivno pripravljajo na dogodek, tako organizacisko kot tudi s treningi. Svoje treninge opravljajo v Woop! Trampolin parku, kjer trenirajo akrobatiko in zabijanje. Za svojo fizično pripravljenost in regeneracijo pa že več let skrbijo v SportClubu.

Pravijo, da je poleg treninga akrobatike zelo pomemben tudi preventivni trening pred poškodbami. V primeru poškodb, ki so del vsakega športa, pa je ravno trening v fitnesu prvi korak na poti vrnitve nazaj na oder.

The Biggest Loser Slovenija | Foto:

“Že dolga leta sodelujemo s SportClubom, kjer smo vedno dobrodošli in so nam vedno pripravljeni pomagati. Obisk fitnesa svetujemo vsem, ki se po dolgotrajni odsotnosti vračajo v športno aktivnost, bodisi zaradi poškodbe ali daljšega premora. Predlagamo, da najprej začnejo s treningom z lastno težo ali s treningom uteži, da telo počasi pripravijo na ponovne obremenitve. Tako se bo povečal mišični tonus, ki je zelo pomemben za preprečevanje ponovnih poškodb ter nastanek novih. Zato tudi mi redno obiskujemo SportClub, ki nam nudi vse na enem mestu. Lahko opravimo kvaliteten trening za splošno pripravljenost ali rehabilitacijo ter v kombinaciji z Wellness storitvami, kjer poskrbimo za regeneracijo, opravimo popoln trening. ” Marko Knafelc, akrobat Dunking Devils.

Do konca tedna (do vključno 24.3.2019, do 12h ure) lahko pišete na info@sportclub.si in pripišete kodo DUNKING DEVILS FITNES in se dogovorite za brezplačen posvet s trenerjem ali brezplačen obisk fitnesa ali brezplačen obisk vodenih vadb. 
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin