Aleksandar, Iztok in Bojan šokirani nad svojimi podobami v ogledalu #video

Ko so se Aleksandar, Iztok in Bojan zagledali v ogledalu, niso mogli verjeti svojim očem. V treh mesecih šova The Biggest Loser Slovenija so dosegli neverjetne rezultate in danes so videti čisto spremenjeni. 

Aleksandar, Iztok in Bojan šokirani nad svojimi podobami v ogledalu #video
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • WhatsApp
  • Messenger
  • Messenger
Foto: Planet TV

Se še spomnite, kakšni so bili Iztok, Aleksandar in Bojan, ko so pred 14 tedni vstopili v šov The Biggest Loser Slovenija? Bojan je ob vstopu v šov tehtal kar 176,6 kilograma, danes pa je lažji za celih 60,1 kilograma. Aleksandar je v šov vstopil s 167,6 kilograma, po 14 tednih je lažji za 52,9 kilograma. Iztok je imel ob vstopu v hišo 138,8 kilograma, v šovu pa mu je uspelo izgubiti kar 44,1 kilograma.

[video: 67439 / ]

Aleksander ob pogledu na svojo podobo v ogledalu ni mogel zadrževati solz in ko je videl, kaj mu je uspelo doseči v treh mesecih, je bil nase še kako ponosen.

Tudi Iztok ni skrival navdušenja nad svojo novo podobo v ogledalu. Po tednih, prebitih v trenirkah in prepotenih majicah, se takšna preobrazba še kako prileže in Iztok je zdaj videti povsem spremenjen.

[video: 67440 / ]

Bojan je v šovu izgubil največ kilogramov. Do zdaj je izgubil že 60,1 kilograma in po 14 tednih v šovu je videti kot prerojen. 

[video: 67446 / ]

Ne zamudite velikega finala šova The Biggest Loser Slovenija, ki bo na sporedu v petek ob 20. uri na Planet TV.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno