SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
0,98

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Aleksandar, Iztok in Bojan šokirani nad svojimi podobami v ogledalu #video

0,98

termometer

tbls
Foto: Planet TV

Ko so se Aleksandar, Iztok in Bojan zagledali v ogledalu, niso mogli verjeti svojim očem. V treh mesecih šova The Biggest Loser Slovenija so dosegli neverjetne rezultate in danes so videti čisto spremenjeni. 

Se še spomnite, kakšni so bili Iztok, Aleksandar in Bojan, ko so pred 14 tedni vstopili v šov The Biggest Loser Slovenija? Bojan je ob vstopu v šov tehtal kar 176,6 kilograma, danes pa je lažji za celih 60,1 kilograma. Aleksandar je v šov vstopil s 167,6 kilograma, po 14 tednih je lažji za 52,9 kilograma. Iztok je imel ob vstopu v hišo 138,8 kilograma, v šovu pa mu je uspelo izgubiti kar 44,1 kilograma.

[video: 67439 / ]

Aleksander ob pogledu na svojo podobo v ogledalu ni mogel zadrževati solz in ko je videl, kaj mu je uspelo doseči v treh mesecih, je bil nase še kako ponosen.

Tudi Iztok ni skrival navdušenja nad svojo novo podobo v ogledalu. Po tednih, prebitih v trenirkah in prepotenih majicah, se takšna preobrazba še kako prileže in Iztok je zdaj videti povsem spremenjen.

[video: 67440 / ]

Bojan je v šovu izgubil največ kilogramov. Do zdaj je izgubil že 60,1 kilograma in po 14 tednih v šovu je videti kot prerojen. 

[video: 67446 / ]

Ne zamudite velikega finala šova The Biggest Loser Slovenija, ki bo na sporedu v petek ob 20. uri na Planet TV.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin