Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
22. 4. 2018,
22.29

Osveženo pred

4 leta, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,18

2

Natisni članek

Planet TV Ta teden z Juretom Godlerjem Jure Godler

Nedelja, 22. 4. 2018, 22.29

4 leta, 9 mesecev

Jure Godler ima znova najbolj nabrušen jezik #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,18

2

Jure Godler

Nagrado žaromet za najbolj nabrušen tv-jezik leta je že drugo leto zapored prejel Jure Godler, ki ustvarja oddajo Ta teden z Juretom Godlerjem na Planet TV. Ta na satiričen način nastavi ogledalo dogodkom preteklega tedna in pogosto na glas pove tisto, kar si vsi mislimo.

Jure Godler je bil tudi lanskoletni zmagovalec med nabrušenimi tv-jeziki, letos pa je imel v tej kategoriji zanimivo družbo. Bralci in uredništvo revije Vklop so med najbolj jezičnimi med drugim prepoznali Jasno Kuljaj, voditeljico komentatorske oddaje Od težaka do junaka, ki je spremljala dogajanje v šovu The Biggest Loser Slovenija.

Video: Planet TV

Oddajo Ta teden z Juretom Godlerjem lahko na Planet TV spremljate ob ponedeljkih ob 22.10!

Poleg Jasne in Jureta je bila za najbolj nabrušen tv-jezik nominirana tudi Urška Vučak Markež, ki smo jo spremljali v Eni žlahtni štoriji, redna gostja pa je bila tudi v oddaji Od težaka do junaka.

Resničnostni šov The Biggest Loser Slovenija, kjer je iz tedna v teden bolj napeto, lahko sicer na Planet TV spremljate od torka do petka ob 21.05. Komentatorsko oddajo Od težaka do junaka pa prav tako od torka do petka okrog 22.30.

Najboljše v enajstih kategorijah na področju glasbe, filma, igre in televizije ter letos prvič tudi svetovnega spleta je s točkovanjem določilo 25 članov strokovne žirije, uredništvo revije Vklop pa je določilo prejemnika žarometov za medijsko legendo in za družbeno odgovorni projekt leta.

Nagrado za medijsko legendo je iz rok predsednika republike Boruta Pahorja prejela Elda Viler. Žaromet za družbeno odgovorni projekte pa je šel v roke komiku Andreju Težaku Teškyju, ki je v preteklem letu s projektom Stand-up maratonec zbiral sredstva za socialno ogrožene otroke pod okriljem projekta Botrstvo.

Žaromet za igralca leta je v imenu pokojnega Jerneja Šugmana prevzel njegov igralski kolega Bojan Emeršič.

Ne spreglejte