SiolNET. Planet TV Pri Črnem Petru
0,41

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Pri Črnem Petru

Nocojšnja oddaja Pri Črnem Petru bo malce drugačna #video

0,41

termometer

Oddaja Pri Črnem Petru se je z novimi razmerami spopadla zelo izvirno in se odpravila iz studia v naravo. Tako boste naslednjih nekaj oddaj junake gostilne Pri Črnem Petru spremljali na različnih pravljičnih dogodivščinah, v oddaji pa bodo še vedno gostovali tudi številni priljubljeni slovenski glasbeniki.

Po enotedenskem premoru bo v soboto ob 20. uri na Planetu spet z nami priljubljena zabavna glasbena oddaja Pri Črnem Petru. Ustvarjalci so se zaradi trenutnih razmer iz gostilne preselili v idilično pravljično vasico Gorajte pri Škofji Loki in tam so zaživele pravljice Rdeča kapica, Sneguljčica, Volk in trije prašički. V novi preobleki pa bomo spoznali tudi Kekca.

Voditeljici Jasni Kuljaj, natakarici Sofiji (Alja Prgin), novinarju Regonu (Sašo Đukić), poštarju Peški (Boštjan Meglič) in gasilcu Sašu (Sašo Dobnik) se je pridružil tudi vedno nabriti Matjaž Javšnik. | Foto: Voditeljici Jasni Kuljaj, natakarici Sofiji (Alja Prgin), novinarju Regonu (Sašo Đukić), poštarju Peški (Boštjan Meglič) in gasilcu Sašu (Sašo Dobnik) se je pridružil tudi vedno nabriti Matjaž Javšnik.

Stalni ekipi gostilne Pri Črnem Petru z voditeljico Jasno Kuljaj na čelu se je za to priložnost pridružil tudi vedno navihani Matjaž Javšnik. Tudi za dobro glasbo bo v oddaji še vedno poskrbljeno, saj so se glasbeniki povabilu na snemanje oddaje odzvali z največjim veseljem. Glasbene nastope so po dolgi karanteni namreč že močno pogrešali.

Nekaj utrinkov iz oddaje Pri Črnem Petru, ki bo na sporedu v soboto in ki jo je navdihnila Rdeča kapica, si lahko pogledate v fotogaleriji:

1 / 6
2 / 6
3 / 6
4 / 6
5 / 6
6 / 6

Pri Črnem Petru | Foto:

Gasilci Planet TV Poglejte si predstavitveno oddajo Gasilci #video Preživetje v divjini Planet TV Preizkusite se v najbolj posebnem izzivu netenja ognja - s tamponom #video 360° Pri Črnem Petru Planet TV Poglejte, kaj med izolacijo počne priljubljena voditeljica #video Gasilci Planet TV Bi znali pravilno ravnati v primeru požara? #NagradnaIgra
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 19
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin