Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
8. 1. 2021,
8.11

Osveženo pred

3 leta, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,01

1

Natisni članek

Doc - v dobrih rokah Planet TV

Petek, 8. 1. 2021, 8.11

3 leta, 3 mesece

Doc – v dobrih rokah

To je lepa izbranka priljubljenega igralca #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,01

1

Na Planetu lahko odslej spremljate odlično italijansko zdravniško serijo Doc – v dobrih rokah, ki je nastala po resnični zgodbi in v kateri v glavni vlogi navdušuje priljubljeni igralec Luca Argentero. Šarmantni 42-letnik je v hipu osvojil gledalce, in zato ne čudi, da ima ogromno oboževalk. A njegovo srce bije samo za njegovo izbranko, lepo igralko Cristino Marino, s katero sta pred kratkim postala tudi starša.

Doc - v dobrih rokah
Planet TV Resnična zgodba o zdravniku, ki je izgubil spomin - in dobil svojo serijo

Italijanski igralec Luca Argentero je zelo aktiven tudi na Instagramu, kjer deli utrinke iz svojega življenja in na fotografijah lahko pogosto vidimo tudi njegovo izbranko igralko Cristina Marino. Pred kratkim ji je posvetil objavo, v kateri ji izpovedal večno ljubezen. "Vsaj do leta 2121," je zapisal ob fotografijo. Cristina pa mu je v komentarju odgovorila: "V tem in vseh drugih življenjih."

Igralca sta v letu 2020 postala starša in Luca je v enem od intervjujev priznal, da zelo uživa v starševski vlogi. "Očetovsko življenje je čudovito prav zaradi Cristine. Je čudovita ženska in fantastična mati."

Cristina Marino je prve korake v filmskem svetu naredila že pri 18. letih. Njena kariera se je hitro vzpenjala in kmalu je nastopila v nekaj filmih in priljubljenih italijanskih TV-serijah.

Med snemanjem filma Vacanze ai Caribbean je spoznala svojega zdajšnjega partnerja, ki ga boste na Planetu lahko spremljali v uspešnici Doc – v dobrih rokah. Ta je bil takrat uradno še poročen s prvo ženo Myriam Catania, a med njima naj bi šlo za ljubezen na prvi pogled kljub 12-letni starostni razliki.

Cristina je zaljubljena v ples, njene plesne veščine so italijanski gledalci lahko spremljali v priljubljenem plesnem šovu, je pa tudi spletna vplivnica. Na svoji spletni platformi svetuje o življenjskem slogu, hrani in lepoti.

Doc – v dobrih rokah
Planet TV Šarmantni igralec z razkritjem presenetil oboževalce

Zelo aktivna je tudi na Instagramu, kjer ji sledi skoraj pol milijona sledilcev, in tam pogosto navdušuje s svojimi fotografijami.

In čeprav je lani maja rodila svojega prvega otroka, hčer Nino Speranzo, je lepa igralka že nazaj v formi. Po porodu se je hitro znebila odvečnih kilogramov, ki so bili posledica nosečnosti, in v času karantene telo izklesala do popolnosti. Pri tem ji je v veliki meri pomagala ljubezen do športa in zdravega načina prehranjevanja

Serijo Doc – v dobrih rokah je navdihnila resnična zgodba

Odlična zdravniška serija, v kateri glavno vlogo igra Luca Argentero, je posneta po resničnih dogodkih. Zgodbo serije je navdihnil resnični primer primarija Pierdanteja Piccionija, ki je leta 2013 doživel prometno nesrečo in se iz kome zbudil z možganskimi poškodbami, zaradi katerih je iz spomina izgubil 12 let pred nesrečo.

Zdravniško serijo Doc – v dobrih rokah lahko na Planetu spremljate ob četrtkih in petkih ob 19.45. Ob 20.45 je od ponedeljka do petka na sporedu serija Kruto mesto.

doc
Planet TV Italijanska zdravniška serija, ki je navdušila Američane
kruto mesto
Planet TV Epidemija spremenila zgodbo uspešne nadaljevanke
Fantovska leta
Planet TV Filmska premiera meseca so Fantovska leta
Kdo si ti
Planet TV Pod masko bo nastopilo 20 znanih Slovenk in Slovencev
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  
Ne spreglejte