Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
10. 9. 2019,
15.28

Osveženo pred

4 leta, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,56

1

Natisni članek

Zdravnik s srcem Rodger Corser Planet TV

Torek, 10. 9. 2019, 15.28

4 leta, 7 mesecev

Zdravnik s srcem

To je eden najbolj zaželenih Avstralcev #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,56

1

Rodger Corser | Foto Instagram

Foto: Instagram

Ob ponedeljkih in torkih lahko na Planetu po 21. uri spremljate novo avstralsko serijo Zdravnik s srcem, v kateri glavno vlogo igra eden najbolj zaželenih avstralskih igralcev Rodger Corser. Čeprav njegovo ime po svetu ni znano, je lepotec v domovini zelo priljubljen in velja za enega najbolj seksi Avstralcev ...

Rodger Corser je v svoji karieri nanizal vrsto vlog v televizijskih serijah, a nobena mu ni prinesla toliko nominacij za nagrade in oboževalk kot prav vloga malce preveč samozavestnega kirurga Hugha Knighta v seriji Zdravnik s srcem (Doctor Doctor). V domovini je še utrdil status enega najbolj seksi Avstralcev, serija pa uspešno osvaja gledalce tudi po svetu.

Samozavest je seksi

"Lahko si privlačen ali lep, a samozavest je tista, zaradi katere si seksi," pravi 46-letni Avstralec, ki se zasebno najbolj seksi počuti takrat, ko ga žena Renae, s katero sta poročena 12 let, pogleda z iskrico v očeh. "Ona je mati mojih otrok, je moja partnerica, je vse," pravi. Z Renae sta odlična ekipa. Skupaj sta prebrodila tudi težke trenutke na začetku njunega zakona, ko se je Renae borila z rakom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Men's Health Australia 🇦🇺 (@menshealthau) on

Pred kamero arogantni kirurg, zasebno prisrčni oče štirih otrok

Rodger, ki je zaslovel z vlogo v avstralski različici muzikala Rent, zatrjuje, da je doma predvsem družinski človek. "Smo le družina kot toliko drugih," pove igralec, ki je oče štirih otrok. Z Renae imata dva sinova, 9-letnega Budda in 4-letnega Dustina ter 7-letno hčerko Cillo, z družino pa v Sydneyju živi tudi Rodgerjeva 17-letna hčerka Zipporah iz njegovega prejšnjega razmerja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @renae.berry on

Zdravnik s srcem je sveža avstralska serija o dr. Hughu Knightu, nadarjenem, šarmantnem in tako rekoč nezmotljivem srčnem kirurgu. A hkrati je dr. Knight tudi hedonist, ki meni, da si lahko zaradi svojih talentov dovoli prekršiti kakšno pravilo - dokler se mu njegov divji življenjski slog ne maščuje. Za kazen mora eno leto delati kot splošni zdravnik v majhni podeželski bolnišnici v svojem rojstnem mestu, kjer je obkrožen z odtujeno družino, prismuknjenimi sodelavci, nekdanjimi prijatelji, čudaškimi pacienti in sveže poročenim nekdanjim dekletom.

Serijo Zdravnik s srcem lahko na Planetu spremljate v ponedeljek in torek po kvizu Milijonar.
Očetje na preizkušnji
Planet TV Serija Očetje na preizkušnji
Seren Sirince
Planet TV Zvezdnica presenetila s poroko #foto
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte