Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
14. 5. 2021,
7.00

Osveženo pred

2 leti, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,01

Natisni članek

PR članek noge kolagen

Petek, 14. 5. 2021, 7.00

2 leti, 11 mesecev

Sezona otečenih nog odpovedana!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,01

Težave z ožiljem niso samo vaš problem, z njimi se spoprijema kar 60 odstotkov celotne populacije.

Biostil | Foto:

Poleg prijetnega vzdušja, ki ga s seboj prinaša lepo vreme, pa vedno večja vročina in bližanje poletja za mnoge predstavljata veliko nevšečnosti. Vsi, ki imate težave s krčnimi žilami in venskim popuščanjem, veste, da vročina stanje še poslabša.

Zaradi zunanjih dejavnikov se pojavijo težke, utrujene, zatečene noge in bolečina, ki onemogoča daljše stanje na nogah in sprehode. Vročina namreč dodatno obremeni naš kardiovaskularni sistem, še posebej v nogah, kjer se pretok krvi upočasni. Namesto preživljanja časa v naravi pa tega posledično raje presedimo doma.  

Kolagen kot ključni gradnik kar dveh plasti ožilja?

Biostil | Foto:

Sinteza kolagena začne po 25. letu drastično upadati, kar vpliva tudi na manjšo prožnost ožilja!

Vene so sestavljene iz treh plasti: notranje, srednje in zunanje, ključni gradnik slednjih dveh pa je kolagen. Uživanje hidroliziranega kolagena v obliki prehranskega dopolnila je zato po tem letu več kot dobrodošlo in priporočljivo, saj ima tak kolagen čez 90-odstotno stopnjo absorpcije. Pomembno je tudi, da vsebuje več različnih virov kolagena ter dodatne sestavine, kot so silicij, šilajit, kurkumin in vitamin C, ki ima vlogo pri nastajanju kolagena. Tako pestro in celostno sestavo boste našli le v Biostilovem izdelku Collagen Powder Blend.

Živilo, ki že po videzu spominja na žilni sistem?

Granatno jabolko je eden od čudovitih sadežev, ki že po videzu (ko ga prerežemo) spominja na žilni sistem. Ker je nujno, da svoje vene kar najbolje podpremo, je pomembno tudi, da uživamo živila, bogata s flavonoidi, polifenoli in antioksidanti. Posledično je manj otekanja in neprijetnega občutka težkih, utrujenih ali bolečih nog. Najbolj priročna oblika za uživanje zjutraj na tešče je oblika soka, s tem da ima Biostile sok granatnega jabolka zraven dodane še vitamine B-kompleksa in vitamin C.

DOBRA NOVICA!
V akciji meseca maja vam Collagen Powder Blend in sok granatnega jabolka ponujamo po izjemni akcijski ceni!

Krema kot dodatna pomoč pri bolečih in oteklih nogah?

Kaj še lahko naredimo za to, da bi se znebili občutka težkih in bolečih nog?  Da bi se na hitro razbremenili in znebili občutka težkih in bolečih nog, je ključno, da kot dodatno pomoč redno uporabljamo kremo z naravnimi sestavinami, kot je izvleček divjega kostanja ali escin. Podobno deluje tudi ginko, izvleček bodeče lobodike pa izboljša tonus žil in delujejo protivnetno. Vse omenjene izvlečke in še dodatne boste v kombinaciji z negovalnimi sestavinami na vaše noge nanesli s kremo Nutrilegs Forte, ki vam jo v AKCIJI MESECA MAJA kar podarimo.

UKREPAJTE PRAVOČASNO Z IZJEMNO KOMBINACIJO, KI JO DOBITE LE V AKCIJI MESECA MAJA − OKREPITE SVOJE OŽILJE Z NARAVNIMI PREPARATI.

Naročnik oglasnega sporočila je Biovis d.o.o.

Ne spreglejte