Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
5. 10. 2018,
16.29

Osveženo pred

5 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,05

Natisni članek

Prva liga Telekom Slovenije liga ABA Planet 2 Planet TV

Petek, 5. 10. 2018, 16.29

5 let, 7 mesecev

Še več športa, akcije in napetosti na Planet 2

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,05

Poleg pestrega sporeda na Planetu lahko gledalci spremljate tudi Planet 2 in Planet PLUS. Na Planet 2 bodo nekaj zase našli ljubitelji nogometa in košarke ter športnih dokumentarcev, zadovoljni pa bodo tudi oboževalci akcijskih filmov, skandinavskih kriminalk in grozljivk.

Oktober bo na Planet 2 športno obarvan, prinaša namreč prenose Prve lige telekom Slovenije, ki jih vsak ponedeljek ob 20. uri spremlja oddaja Goool! z Danijem Bavcem. Tudi to sezono na Planet 2 skrbimo tudi za prenos košarkarskih tekem lige ABA.

Planet TV Prenos lige ABA tudi to sezono na Planet 2

Za dodatni odmerek športnega vzdušja bodo poskrbele odlične dokumentarne serije, še do 12. oktobra bo na sporedu Svet športa (Vice: World of Sports), nato pa bo od ponedeljka do petka na sporedu dokumentarna serija Poslednji met (Vice: The Last Shot) o tekmovalnih turnirjih košarke v Mehiki, ki za mnoge igralce pomenijo zadnjo možnost za uresničitev sanj. 

Planet 2 | Foto:

Filmi za ljubitelje borilnih veščin

Ob ponedeljkih ob 21. uri lahko na Planet 2 ujamete odlične azijske akcijske filme, 8. oktobra bo na sporedu film Leteči meči iz Zmajevih vrat Jeta Lija , 15. oktobra Resnična legenda z dih jemajočimi akcijskimi prizori, 22. oktobra pa sledi še Vladavina morilcev z legendarno Michelle Yeoh.

Skandinavski torki

Ob torkih bodo na svoj račun prišli ljubitelji skandinavskih kriminalk, ob 20. uri bo namreč na sporedu napeta serija filmov Umori v Fjallbacki, ki temeljijo na likih iz knjižne uspešnice Camille Läckberg in se večinoma dogajajo na mirnem švedskem podeželju, kjer pisateljica Erica Falck po umoru razkrije dolgo zakopane skrivnosti.

Film Zaljubljeni škorpijon (Alacrán enamorado) bo na Planet 2 predvajan premierno | Foto: Film Zaljubljeni škorpijon (Alacrán enamorado) bo na Planet 2 predvajan premierno

Na Planet 2 oktobra ne zgrešite tudi filmske tv-premiere športne drame Zaljubljeni škorpijon (Alacrán enamorado), v kateri poleg Javierja Bardema igra tudi njegov manj znani brat Carlos Bardem, ki je za film spisal tudi scenarij. Zgodba pa spremlja mladega športnika in člana nasilne neonacistične skupine, ki z novo ljubeznijo najde tudi nov smisel v življenju.

Mesec grozljivk

Oktober je na Planet 2 tudi mesec grozljivk, med drugim bodo ljubitelji žanra lahko videli film Koča v gozdu (The Cabin in the Woods) s Chrisom Hemsworthom, srhljivko Nerojen (Unborn) z Odette Annable, Garyjem Oldmanom in Camom Gigandetom ter zloveščo Zadnjo hišo na levi (The Last House on the Left).

Tudi grozljivka Prebujenje (The Awakening) bo na Planet 2 predvajana premierno na slovenskih televizijah. | Foto: Tudi grozljivka Prebujenje (The Awakening) bo na Planet 2 predvajana premierno na slovenskih televizijah.

Dve grozljivki bosta na slovenskih televizijah predvajani premierno, 31. oktobra, na noč čarovnic, bo ob 20. uri na sporedu Prebujenje (The Awakening) z Rebecco Hall in Dominicom Westom, ob 23.45 pa Plenilci grobov (The Ghouls).    

Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte