Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
17. 7. 2018,
14.24

Osveženo pred

5 let, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,58

2

Natisni članek

Prva liga Telekom Slovenije Planet TV Dani Bavec

Torek, 17. 7. 2018, 14.24

5 let, 9 mesecev

Prenose tekem #PLTS bo spremljala oddaja Goool!

Dani Bavec se vrača z oddajo Goool!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,58

2

Na Planet TV se ta konec tedna začenjajo prenosi tekem Prve lige Telekom Slovenije, že v ponedeljek, 23. julija, pa bo na Planet 2 prvič na sporedu oddaja Goool!, ki jo bo vodil Dani Bavec. 

Ljubitelji nogometa si bodo lahko v prihajajočem triletnem obdobju tekme Prve lige Telekom Slovenije ogledali v neposrednih prenosih na Planet TV. Prenos prvega in drugega izbora si bo Planet TV izmenjaval s TV Slovenija, preostalih 108 tekem pa bo v neposrednem prenosu na Planet 2.

Dani Bavec | Foto: Komentator tekem na Planet TV bo Dani Bavec, ki bo v novi sezoni vodil tudi posebno nogometno oddajo Goool!. Enourna tedenska oddaja bo na sporedu vsak teden na Planet 2, prvič že v ponedeljek, 23. julija, ob 20. uri. Oddaja Goool! prinaša vse pomembnejše novice o Prvi ligi Telekom Slovenije, analize tekem, zgodbe iz zakulisja in pogovore z gosti v studiu. Predstavili bomo tudi zgodbe navijačev in pod drobnogled vzeli največje svetovne nogometne zvezde.

Rezultate vseh tekem Prve lige Telekom Slovenije bodo lahko nogometni navdušenci v živo spremljali tudi na Sportal Siol.net. V posebnem sklopu Prva liga bodo na Siol.net poleg rezultatov v živo in pomembnejših videoposnetkov posameznih tekem na voljo tudi napovedi prihajajočih tekem, analize in statistike ter druge ekskluzivne nogometne vsebine.

Nova sezona se začenja s prenosom tekme Aluminij : Celje v petek, 20. julija, ob 17.55 na Planetu, v soboto, 21. julija, pa bomo ob 17.55 na Planetu prenašali tekmo Mura : Triglav Kranj. V nedeljo, 22. julija, bosta prenosa kar dva, ob 17.55 lahko na Planetu ujamete tekmo Rudar Velenje : Maribor, ob 20.15 pa bo na Planet 2 prenos tekme Domžale : Krško.

Goool | Foto:

Spremljajte nas tudi na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte